Betöltés...

Karma oldása (Szegeden és Siófokon)

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Amikor a problémák, nehézségek, akadályok már olyan túlsúlyban vannak, hogy szeretné az okokat megismerni mert bármit is próbál ellenük tenni kudarcba fullad, forduljon hozzám.

Reinkarnációs utazással tudok segíteni.
A lélek mélyéről felhozott információk előző életeinkig visszanyúlhatnak melyek átöröklődtek jelen életünkbe, hogy végre megoldjuk őket.

Az is előfordulhat, hogy előző életeinkben olyan tetteink voltak amiket most ki kell javítanunk, különben e terhek-, megpróbáltatások amiket most élünk át sosem múlnak. Megértésük segít, feldolgozása egy bizonyos elfogadással párosul és már nem teherként éljük meg karmánkat, hanem egy fontos feladatként.

Transzállapotban dolgozunk, folyamatos a szóváltás. Mindent hall és érez a résztvevő a jelenből de nem zavarja. Szabad akaratán múlik mit akar vagy tud átérezni, megnézni, mi az amivel szembesülni tud.

A kliens saját maga talál rá jelen helyzetének problémáival összefüggő múlt élményeire amiket itt és most meg kell oldania, fel kell dolgoznia.
Miután megbocsátást nyertünk, elsimulnak ezek a negatív minták körülöttünk.
Főleg, hogy tisztában leszünk azzal, mik azok amikkel életünkben fel kell hagynunk a hosszú távú pozitív változásért.
Ezek a tapasztalások bölcsebbé tesznek minket, jobban megnyílik a szívünk a külvilág felé, elfogadóbbá válunk és hatalmas felismerésekre teszünk szert.

A terhek amiket lelkünkön cipeltünk lehullanak rólunk, felszabadultság veszi át a helyét és az átélt élmények is fantasztikusnak mondhatóak. Jelen életünk pedig akarva- akaratlan átformálódik, szemléletünk is átalakul ami pozitívvá teszi hétköznapjainkat.

Mivel Asztrológiával is foglalkozok, személyes horoszkópjából szintén sok dolgot kiolvashatunk. Ehhez születési adatainál az óra és percet is tudni kell.

Epilepszia, skizofrénia esetében, alkohol vagy drog hatása alatt nem segíthetek.

9 éves gyakorlattal rendelkezem, nyugtát adok. Árak a megadott weboldalon találhatók.

Várom szeretettel, időpont egyeztetés a megadott telefonszámon lehetséges.

Astrogeist

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 791 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Karma oldása (Szegeden és Siófokon)" című hirdetést látja. (fent)