Betöltés...

4 nap/3 éjszaka Prágában 2 fő és 2 gyermek részére reggelivel - A&O Hotels Prague RHEA

Ár: 99.900 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka kétágyas vagy családi szobában 2 fő részére 
3x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
A voucher kizárólag a prágai A&O Rhea szállodában használható fel, az A&O lánc többi szállodájában nem érvényes
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 50 CZK / fő / éj (2022-től)
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli családi szoba választása esetén a gyermekek részére (2 felnőtt reggelije az árban) 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából
Parkolás az A&O Prague Rhea-ban 155 CZK/24 óra
Háziállatok 140 CZK/éj

A&O Hotels Prague Rhea
Az a&o Prag Rhea 2018. március 30. óta várja Önt vadonatújan felújítva ebben a Design-a&o-ban minden szebb, modernebb és jobb lett, csak az ár maradt olyan alacsony, mint eddig A 350 egyágyas-, kétágyas- családi- és többágyas szobákban mindenkinek jut hely legyen az hátizsákos turista, iskolai osztály vagy akár család. Minden szoba saját fürdővel van felszerelve, tusolóval és WC-vel, 2 az 1-ben samponnal és kozmetikai kendőkkel. Az egész épületben ingyenes WLAN, 24-órás szolgálat és bár számunkra mind magától értetődő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy helyben csak cseh koronávál lehet fizetni Az a&o Prága Rhea gyalogosan csupán 3 percnyire fekszik a legközelebbi buszmegállótól. Központi elhelyezkedésének köszönhetően csoportok, családok, párok vagy hátizsákos turisták számára egyaránt tökéletes kiindulópont Prága nevezetességeinek felfedezéséhez.
Prága
Prága megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb gyöngyszem Európa turista térképén. Számtalan nevezetesség várja a látogatókat a legkülönfélébb építészeti stílusokban (román, gótikus, klasszikus, reneszánsz, barokk....), a város történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van,érdemes mindegyiket felkeresni. Prága Európa egyik fontos kulturális központja, 1992 óta történelmi belvárosa a Világörökség része. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket. A sörivók mekkája a sörbarátokat számtalan kisebb-nagyobb kocsma, söröző várja, sörkorcsolyának pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásai közül választhatnak.








A&O Hotels and Hostels Prague
a&o Prague Rhea V Uzlabine 3068/19 Tschechien - 10800 Prag 420 222 767 615 GPS 5004\'47.2"N 1429\'58.4"E
Bővebb információ http//www.aohostels.com/en/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 nap/3 éjszaka Prágában 2 fő és 2 gyermek részére reggelivel - A&O Hotels Prague RHEA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: