Betöltés...

Székely Gyógykeserű Immunerősítő Gyógycsepp 500ml

Ár: 8.690 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Itt tudja megrendelni: https://www.mikloswebshop.hu/szekely-gyogykeseru-immunerosito-gyogycsepp-500ml

1db esetén: 8690 Ft
2db-tól 6890 Ft

Székely Gyógykeserű Immunerősítő Gyógycsepp 500ml
(alkoholmentes esszencia)

Tisztító méregtelenítő immunerősítő vitalizáló gyógy csepp



Ha szükség van egy kis immunerősítésre!
Ha javítaná az emésztését!
Ha fáradékony vagy erőtlennek érzi magát!
Ha jobban szeretne teljesíteni!
Ha szeretné megőrizni egészségét és fiatalságát!
Fogyasszon minden nap Székely Gyógykeserűt!
27 gyógynövény hatóanyagát tartalmazza!

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
A Székely Keserű alkoholmentes esszencia egy harminc gyógynövényből készült természetes, hidroglicerin alapú kivonat. Gondosan összeválogatott, maximális hatóanyag–tartalmú gyógynövényekből állítottuk össze, célzottan az emésztés javítására és az egész emberi szervezet erősítésére. Erre napjainkban, amikor a felgyorsult életritmusunk okozta állandó stressz, egyre egészségtelenebb táplálkozásunk, az elégtelen folyadékbevitel, a kevés és rossz minőségű alvás mellett a dohány, az alkohol és az indokolatlanul nagy mennyiségben szedett gyógyszerek már egészségünket veszélyeztetik, fokozottan szükség van.. Ekkora terhelés esetén csupán a gondosan összeállított gyógynövény–készítmények jelenthetnek megoldást. Egyedül az ezekkel folytatott kúrák képesek visszaszorítani a testünkben beinduló oxidációs és gyulladásos folyamatokat, semlegesíteni a méreganyagokat, javítani a vérkeringést, erősíteni az immunrendszert.

A hidroglicerin alapú gyógynövénykivonatok bioaktív összetevői (szerves savak, flavonoidok, karotinok,vitaminok, ásványi anyagok, illóolajok stb.) fokozott hatékonyságot biztosítanak ennek a terméknek. Egyedi recept alapján, alkohol hozzáadása nélkül készült, hogy nyugodtan használhassák a gyermekek is és mindazok, akik nem fogyaszthatnak alkoholos készítményeket.

ÖSSZETEVŐI:
tisztított víz, lómenta levél, orbáncfű, tejoltó galaj, áfonyalevél, mezei kakukkfű, cickafark virág, szúrós szerbtövis, borókabogyó, vadrózsabogyó, madárkeserűfű, mezei zsurló, kőrislevél, fecsketárnics–gyökér, nyírfalevél, akácvirág, zsályalevél, vérontó pimpó, bodzalevél, málnalevél, bojtorjángyökér, kapcsos korpafű, akácvirág, angyalgyökér, feketeribizli–levél, édeskömény, diólevél, fenyőrügy, ezerjófű, fahéj.

Részletes tájékoztató:
A Székelyföldi Mesterbalzsam laboratóriumban gyártott étrend–kiegészítők szigorúan ellenőrzött nyersanyagból készülnek. A felhasznált gyógynövények szennyezésmentes, ökológiailag tisztának tekinthető térségből származnak. Tehát garantáltan mentesek a mérgező és/vagy rákkeltő szennyeződésektől, növényvédő vagy rovarirtó szerektől, nehézfémektől, műtrágyáktól, kórokozóktól.

Az alkoholmentes Székely gyógykeserű esszencia eredeti recept szerint, jórészt nálunk vadon termő gyógynövényekből készült. Úgy van összeállítva, hogy — a létfontosságú szervi folyamatok összehangolásával — erősítse és aktiválja az

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 105 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Székely Gyógykeserű Immunerősítő Gyógycsepp 500ml" című hirdetést látja. (fent)