Betöltés...

Zárnyitás Veszprém

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Zárnyitás, ajtónyitás Veszprémben és környékén.


Zárnyitás, ajtónyitás – Bejárati ajtó zárnyitása

Becsapódott az ajtó? Beragadt a zár? Elveszett a kulcs? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? Számtalan oka lehet, amiért egy ajtó nem nyílik ki!

Az estek nagy többségében a saját kezű ajtónyitási kísérlet nagy károkat okoz, a végeredmény rendszerint megrongálódott ajtó és zár lesz. Ne próbálkozzon egyedül! A nyílászárók zárszerkezeteinek folyamatos technológiai fejlődése, összetettségük több éves tapasztalatot, a fejlesztések rendszeres követését, az új technikák elsajátítását kívánja, hiszen ez is egy különálló szakma, ráadásul a magabiztos elsajátításhoz a gyakorlat is rendkívül fontos.

JOBB, HA SZAKEMBERRE BÍZZA AZ AJTÓNYITÁST!

Arra törekszünk, hogy lehetőleg roncsolás mentesen nyissuk ki az ajtót, javítsuk, vagy cseréljük a zárat. Vannak azonban olyan esetek, amikor a biztonsági zár nem enged, és nem lehet másként ajtót nyitni, csak mechanikai kár okozásával. Ez esetben is szakszerűen járunk el, ügyelve a kár minimalizálására. Azért dolgozunk, hogy az ajtónyitás hibaelhárítás gyorsan megtörténjen, Ön minél hamarabb bejusson az otthonába, nyugodt lehessen, biztonságban érezhesse magát, a nemkívánatos látogatók pedig távol maradjanak, és mindig zárt ajtókra találjanak.

Különleges eszközeinkkel, szaktudásunkkal, roncsolás mentesen nyitjuk ki a zárakat, ajtókat (a zár roncsolódhat, de az ajtó nem).

Zárnyitás

Zárnyitás (elvesztett, ellopott kulcs) esetén az esetek 99%-ában roncsolás mentesen, a zár/zárbetét sérelme nélkül oldjuk meg a feladatot. Mondhatni minden eset ide tartozik, ahol a zárbetétbe illő kulcs rendeltetésszerűen működtetni képes a zárszerkezetet, de az valamiért nem áll rendelkezésre, elveszett.

Ajtónyitás

Műszaki ajtónyitás esetén is (tönkrement zárbetét/zárszerkezet) igyekszünk roncsolásmentes munkát végezni, viszont ez mindig a nagyobb kihívás. Ilyenkor általában csak az elromlott alkatrészeket szükséges cserélni, ami az ügyféltől nem igényel plusz anyagi ráfordítást.

A zárnyitás szakembert kíván! Hívjon minket bizalommal Veszprémben és 30 km-es körzetében (Veszprém, Várpalota, Ajka, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi).

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 79 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Zárnyitás Veszprém" című hirdetést látja. (fent)