Betöltés...

Szeretne magyar nyugdíjasnként külföldön élni?

Ár: 0 Ft

Tudta Ön, hogy magyar nyugdíjasként, ha külföldön szeretne élni, jogosult igénybe venni az adott országban az orvosi ellátást a magyar Társadalombiztosítás terhére?
Szeretne külföldön magyar nyugdíjasként élni? Van rá megoldás!
Ha nyugdíjas éveit külföldön szeretné eltölteni az Európai Unió területén belül, az Ön által kiválasztott országban az ott élő családja és unokái, rokonai, barátai körében, van rá megoldás, megteheti!
Külföldön is van lehetősége, hogy megkapja az orvosi ellátást, mint magyar nyugdíjas. Ezt a lehetőséget szociálpolitikai egyezmény biztosítja, amelynek értelmében a magyar nyugdíj általi jogosultságot az egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, átviheti egy EU-s külföldi országba. Ezáltal a választott országban Önt is azok az orvosi ellátások illetik meg, mint az adott ország polgárait, de az Ön részét a Magyar TB.téríti meg. Ön magyar biztosított marad. Ha Ön is nyugdíjas és szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, de nem tudja, hogy-hogyan, kérem keressen. Akár egy személyre szabott szaktanácsadás keretében felvázoljuk Önnek a lehetőséget egy új élet kezdéséhez, vagy állunk rendelkezésére szolgáltatásunkkal, egy teljes körű szakügyintézéssel. Önnek nem kell az ügyintézés során személyesen megjelennie és várakoznia a hivatalban, meghatalmazással mindent elintézünk Ön helyet. Hívjon bizalommal, állunk rendelkezésére.

Németh Ági
+36 70/590 6717
Tulajdonságok
Település: II. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 304 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szeretne magyar nyugdíjasnként külföldön élni?" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Németh Róza