Betöltés...

Reiki Pszihotronika Spirituális színtanácsadás

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
REIKI: csakratisztítás, csakraharmonizálás, REIKIvel való feltöltés, az egészséges harmónia megteremtése kívül és belül. A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, tehát regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot. Stresszoldásra is kiváló megoldás.
Reiki kvantum érintéssel 1 alkalom 60perc:13000ft
Reiki kvantum érintéssel 3 alkalmas bérlet 3*60perc 30000ft

Szellemgyógyászat: Olyan energetikai gyógymód ez, ahol az univerzum energiáját szellemünk segítségével továbbítjuk arra a területre, ahol energiahiány, egyensúlytalanság vagy anatómiai elváltozás van. Nagyon gyors tüneti kezelés, energetikai változtatás a fizikai testben, jól alkalmazható akár fájdalomcsillapításra is. Gyors és elképesztő eredmények érhetőek el vele!

A kezelendő személynek igen célszerű akarnia a gyógyulást, nemcsak a placebo hatás miatt (bár tény ami tény, aki teljes mértékben hisz a gyógyulásban legyen az akármitől is, az meggyógyul - ugyanis mi vagyunk saját létünkért a felelősök nem más!), visszatérve - hanem mert a mi, azaz a gyógyító dolgát is megkönnyíti, ha a páciens befogadóbb a gyógyító energiákra. Nem a gyógyító dolga, hogy ott próbáljon segíteni, ahol nincs szükség a gyógyulásra, ahol a páciens igazából nem is vágyik rá.
Energetikai állapot felmérés 4000ft
Állapot felmérés szerint:7500-25000ft

Természetgyógyászat ide, természetgyógyászat oda, végső soron az ember meg tudja önmagát gyógyítani. A terapeuta határozott segítsége akkor hatékony, ha a páciens felismeri az okot saját magában. Mihelyt ez megtörtént, a fizikai test is helyreáll. Igen sok testi tünet kizárólag a lélek fájdalmának megnyilvánulása a fizikai testben.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagytarcsa
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 102 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Reiki Pszihotronika Spirituális színtanácsadás" című hirdetést látja. (fent)