Betöltés...

sportolóknak fogyókúrázoknak kovaföld eladó

Ár: 32.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
1kg csak 8000ft 4+1 akció visszavonásig érvényes
személyes átvétel óbudán
Mi az a kovaföld? - A legtisztább étkezési minőségű kovaföld. Egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por. Valójában nem föld, hanem ősi kovamoszatok megkövesedett váza. A kovaföld gazdag és természetes forrása a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink legfontosabb alkotóeleme. Bár puha pornak tűnik, de amint látható, a kovaföld valójában egy nagyon kemény henger, tele lyukakkal és élekkel. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitása.
Narancsbőr és fogyás - Mivel gyorsan és kíméletlenül oldja a rossz zsírokat, még a narancsbőr is eltűnik és egy idő után beindul a fogyás. A salakanyagokat a szervezet, az egészség védelme miatt, a zsírszövetekben raktározza el. Becsomósodásuk meglátszódik a bőr felületén is. A salakanyagok kitisztulása kizárólag a nyirokrendszeren keresztül történhet, melyet a kovafölddel és mozgással érhetünk el.

Kinő a haj, lecsökken a koleszterin szint, gyorsabban gyógyulnak a hegek és a törések, elmúlnak a bőrproblémák, normalizálódik az emésztés, megszűnik a hátfájás, javul a fizikai és szellemi teljesítmény, elmúlik a fülzúgás.
http://gyogyiszap.sokoldal.hu
06209491288

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 303 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "sportolóknak fogyókúrázoknak kovaföld eladó" című hirdetést látja. (fent)