Betöltés...

Susi Mozgásszervi Rendelő

Ár: 7.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Susán Viktor Krisztián vagyok, a Susi Mozgásszervi Rendelő alapítója, vezetője egy személyben.
19 éve foglalkozom rehabilitációval, és mindig is hivatásomnak tartottam, hogy embereken segíthessek.
Hosszú évek óta foglalkoztatott az, hogy nyissak egy saját rendelőt, de igazán édesanyám halála után döntöttem el, hogy ezt az álmomat meg is valósítom.
Úgy érzem, így tudok a lehető legtöbb emberen segíteni a szaktudásommal.

Milyen rendelőt álmodtam?
Alapelvem, hogy a saját rendelőmben, megértő, támogató légkörben, profi szakemberek segítségével gyógyulhassanak a hozzánk forduló páciensek.
Olyanokon is szeretnék segíteni, akik régóta keresik a megoldást, vagy épp nem tudják, problémáikkal, fájdalmukkal kihez fordulhatnak. Éppen ezért nem egyedül dolgozom, hanem csapatomat profi gyógytornász, gyógymasszőr és személyi edző is erősíti.

Hogyan kezeljük a hozzánk fordulókat?
Hiszek abban, hogy ha minden egyes páciensre-személyre szabott figyelmet fordítunk, és mindenkire egyéni kezelési tervet dolgozunk ki, akkor közös erővel orvosolhatjuk a legmakacsabb mozgásszervi problémákat is.
Nem a mesterséges fájdalomcsillapításban, a tünetek elnyomásában hiszünk, hanem feltárjuk a probléma valódi okát, és azt kezeljük.
Számunkra minden páciens egyedi, és nincsenek reménytelen esetek. Senkit nem hagyunk magára, hanem nyomon követjük a rehabilitáció és gyógytorna minden egyes mozdulatát és a folyamatos fejlődést.
A nyomon követés kiemelten fontos elv számunkra, mert hisszük, hogy igazi és tartós eredmény csak így érhető el.
Kollégáimmal közösen dolgozzuk ki a páciens számára legjobb eredményt hozó terápiát, és a kezelésbe szükség esetén többen is bekapcsolódunk.
Fontosnak tartjuk azt is, hogy a hagyományos orvosi légkörrel szemben nálunk minden beteg teljes körű és érthető tájékoztatást kapjon mind a probléma okáról, mind pedig a javasolt kezelésről.
Gyakran keresnek fel minket olyan betegek, akik a hagyományos orvoslás keretein belül nem kaptak elég figyelmet, vagy egyszerűen nem sikerült rátalálniuk eddig arra a kezelésre, ami a meglévő problémájukra valódi enyhülést hoz. Mi ezekben az esetekben is készséggel segítünk, mert számunkra a legjobb érzés látni a gyógyulás örömét pácienseinken.

Kiknek ajánljuk rendelőnk felkeresését?
Mozgásszervi és a rehabilitációt mindenkinek csak javasolni tudom.
Sajnos a különböző mozgásszervi problémák kortól, nemtől és életmódtól függetlenül jelentkezhetnek, ezeket pedig csak célzott terápiával lehet orvosolni.
Pácienseink között vannak fiatal sportolók, ülőmunkát végzők, orvosok, sofőrök, asztalosok, cégvezetők, a lista meglehetősen hosszú.
Nagyon sok olyan fiatal páciensem van, akikre büszkék lehetünk a csapatommal, mert sportolók.
Büszkeséggel tölt el, amikor kezeléseinkkel hozzásegíthetjük őket a győzelemhez, vagy a felépüléshez egy sportsérülés után.
Milyen kezeléseket vehetnek igénybe pácienseink?

Rendelőnkben a rehabilitációt célzó kezelések széles skáláját nyújtjuk:
Gyógytorna, Mckenzie torna,

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 100 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Susi Mozgásszervi Rendelő" című hirdetést látja. (fent)