Betöltés...

Önéletrajz és motivációs levél készítés magyarul és németül

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eldöntötted, hogy munkahelyet szeretnél váltani esetleg külföldön keresel munkát és biztosra szeretnél menni?
Esetleg már hosszú hetek, hónapok óta pályázol, de eredménytelenül? Talán a német nyelv még nem megy olyan jól amennyire szeretnéd és jó lenne időt, energiát megtakarítani?
Elbizonytalanodtál, hogy jól írtad-e meg az önéletrajzodat? Lássuk, miért éri meg belevágnod:
Rengeteg információ és sablon kering fent az interneten arról, hogyan kell felépülnie a jó önéletrajznak. Ezek közül akad jó minőségű is, de sok ügyfelemnél tapasztalom, hogy elbizonytalanodnak, mit használjanak fel ezek közül. Ez vonatkozik mind a magyar mind pedig a német önéletrajzra. A probléma abból adódik, hogy ezekben az anyagokban általánosságokról van szó és nem az általad megpályázott pozícióra, tapasztalatodra, végzettségedre vonatkozóan lettek megírva. 7 év HR vezetői múlttal pontosan tudom, minek kell szerepelnie egy álláspályázatban és mivel tudod elkápráztatni a munkaadót az interjún. Ezt a személyes támogatást semmilyen sablon nem tudja pótolni. A segítségemmel pontosan tudni fogod, mely erősségeidet kell kiemelned és ezzel önbizalomra tehetsz szert. Segítek, keress bizalommal. Előre egyeztetett időpontra az önéletrajzod elkészül PDF fájlban. Németről magyarra való fordítást is vállalok illetve Meldezettel bejelentés vagy törlési nyomtatvány elintézését.
Az alábbi email címen tudsz kapcsolatba lépni velünk:
oneletrajz.austria@gmail.com

Hétfőtől - Csütörtökig : 9-15.óraig
Pénteken : 9.00-14.00 óráig

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 196 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Önéletrajz és motivációs levél készítés magyarul és németül" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések