Betöltés...

Villa San Filippo**** Toszkana, 2 fő részére, reggelivel 3 nap / 2 éjszaka

Ár: 159.900 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka classic kétágyas szobában 2 fő részére
2x svédasztalos reggeli
1 gyermek 3 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen tartózkodhat
Ingyenes internet elérhetőség
A szálloda kültéri medencéjének ingyenes használata.
Kizárt időszakok Húsvét, Szilveszter és kiemelt ünnepek
A szálloda november 1-től április 30-ig zárva tart
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik a telítettség függvényében.
A foglalás e-mailen keresztül történik info@villasanfilippo.com.
Lehetőség van több voucher összevonására (2 voucher megvásárlásával 4 éjszakát tartózkodhat a helyszínen)
A kiállítástól számított 12 hónapig érvényes
idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő EUR2/éj/fő
Opcionális (helyszínen fizetendő)
Pótágy 20/fő/éj - 3 év - 11 év között
Pótágy 40/fő/éj - 11 éves kor fölött
Félpanzió 35/fő/éj 
Kisállatok  bevihetőek 5 /nap
Kiságy 5 /nap
Széf 5 /nap
 
Villa San Filippo
A Villa San Filippo vonzó kis rezidenciája Toszkána szívében, a Barberino Val D\'Elsa zöld dombjai között, Firenze tartományában található. A nemrégiben felújított szálloda történelme a 18. századba tekint vissza és a múlt varázsát árassza. A villát körülölelő parkot olajfák, szőlőültetvények tarkítják, megidézve a hamisíthatatlan toszkán hangulatot.
A Villa San Filippo elegáns és kifinomult szobákat kínál, ahol varázslatos környezet, vidám hangulat, kiváló konyha és a legmodernebb szolgáltatások találkoznak.
A Villa San Filippo elegáns és kifinomult szobákat kínál, ahol varázslatos környezet, vidám hangulat, kiváló konyha és a legmodernebb szolgáltatások találkoznak. A villa előkelő helyen, egy világszerte híres történelmi és kultúrális területen található, Toszkána szívében. Élvezze a toszkán táj hangulatát, töltsön el pár napot ebben a csodás környezetben
A klasszikus stílusban berendezett "Classic szobák" saját fürdőszobával, Tv-vel, DVD lejátszóval és légkondícionálóval vannak felszerelve.
A Villa San Filippo étterme a La Limonaia egy egyszerű szabályt követ "A földed gyümölcseit edd minden évszakban". Egyszerű és minőségi alapanyagokból, generációkon átmenő receptek alapján összeállított tradícionális toszkán ételek készülnek a La Limonaia konyhájában. A menü minden nap változik, hogy a kedves vendégek élvezhessék a kitűnő ételek széles választékát a tartózkodásuk alatt.
Fedezze fel a napsütötte Toszkána vidékét
A Villa San Filippo a Chianti régió szívében, Barberino Val\'DElsa középkori kisvárosában Fienze és Siena között félúton, zöld hegyek között elmélyülve található.A villa kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően lehetővé teszi Firenze (31 km), Siena (37km) és számos más toszkán kincs felfedezését San Gimignano (19 km), Certaldo (15 km).
Toszkánában minden nap más és más élménnyel várja Önt és kedves családját












Villa San Filippo
Villa San Filippo Strada delle Ginestre, 6 - Localit San Filippo 50021 -  Barberino Val d\'Elsa (FI) ITALIA Tel 39 055.80.95.41 Fax 39 055.80.95.43.0 E-mail info@villasanfilippo.com Web http//www.villasanfilippo.com/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Villa San Filippo**** Toszkana, 2 fő részére, reggelivel 3 nap / 2 éjszaka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: