Betöltés...

Tisztasági festés szobafestés mázolás tapétázás megbízható s

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mi kell a tisztasági festéshez?

Annak érdekében, hogy festéskor minden kéznél legyen, javasoljuk, hogy a szerszámokat és anyagokat előzetesen szedje össze és tegye a közelébe. Ezután vegye fel a régi munkaruhát, mivel a festő henger kifröcsköli a festéket A festék megvásárlása után a következő lépés a falak festésre való előkészítése.
Ehhez távolítsa el az összes képet a falakról, és mozgassa középre a szekrényeket. A legjobb, ha a kisebb bútorokat kiviszi a szobából, így több helye lesz a munkához. Nagyobb bútorok esetén helyezzen a bútorra festői takaró foliát. Ezután óvatosan fedje le a padlót is.

A nem kívánt festék gyorsan megszárad a lábazatokon, ablakokon vagy ajtókon. Ezért ragasszon le minden olyan részt, amelyet nem kíván festeni. Ügyeljen arra, hogy a tisztasági festéshez megfelelő szalagot válasszon, nehogy egyenetlen élek legyenek festés közben, a festék ne folyjon be a szalag alá.

A tisztasági festés elött ellenőrizni kell a falak sérülését!
A meglévő repedések vagy tiplilyukak megfelelő glettel javíthatók. Száradás után az apró javitásokat csiszoljuk meg és portalanitsuk a felületet. Először egy festékkeverővel alaposan keverje fel a festéket , hogy a színpigmentek egyenletesen oszlajanak el a festékben.

Most egyenletes mozdulatokkal viheti fel a festéket a falra. A nedves-nedves módszer a száradás közbeni látható átmenetek elkerülésére használják. Ez azt jelenti, hogy a festéket a már felvitt, de még meg nem száradt festékbe hengereljük.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingatlan / Lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 130 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Tisztasági festés szobafestés mázolás tapétázás megbízható s" című hirdetést látja. (fent)