Betöltés...

Ablakszigetelés, jelentős fűtési és hűtési költségspórolás

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az energiahordozók emelkedésével, fűtési és hűtési költségünk is drasztikusan emelkedik, mely a legtöbb kiadást eredményezi, a lakások és családi házak nyílászáróinál, évente.
Egyszeri végleges megoldással kínálunk olyan egyedülálló ajtó és ablak szigetelést, ami a hideg és a meleg ellen is jelentős védelmet nyújt, valamint a két ablak közti párásodást is, megszünteti. Kérjen árajánlatot, mivel a munkálatok, porral, piszokkal nem járnak, amit kiszállási költség nélkül végzünk, egyéb kedvezményekkel. Ettől jobb, tartósabb és eredményesebb költségmegtakarítás nincs az ablakszigetelés területén, mely többször is festhető és évente akár 1 havi bért is megtakaríthat, a fűtés és hűtés költségén. Éljen a lehetőséggel, még ma, mivel Önnek sem mindegy, hogy mennyi a rezsi költsége és ha emelkednek az energiaárak, akkor már lehet, hogy nem tudunk segítségére lenni, kapacitás hiánya miatt. Tel: 70/2820973

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szolnok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 89 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Ablakszigetelés, jelentős fűtési és hűtési költségspórolás" című hirdetést látja. (fent)