Betöltés...

Ágaprító bérlés - kezelővel/kezelő nélkül - telektakarítás

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ágaprító bérlés - Kezelővel - Kezelő nélkül - Telektakarítás
Napi bérleti díj kezelő nélkül: 30.000 HUF/megkezdett nap
Kezelővel: egyedi ajánlat
Kaució: 150.000 HUF
Minimum bérleti idő: 1 nap (08:00-16:00)

Ágaprító gép SN17/2 (GTS2000 pro)
Elődjétől eltérően, kibővített garattal rendelkezik (47x41 cm), ami jelentősen javítja a zúzás. A tároló szögét úgy optimalizálták, hogy a betöltés hatékonyabbá és könnyebbé váljon.
Robusztus és stabil felépítésének köszönhetően ez egy különösen robusztus eszköz, amely kereskedelmi használatra is alkalmas. A 203 kg súlyú daráló azonnali használatra kész. Könnyen mozgatható - a nagy gumiabroncsoknak és a kifinomult súlyelosztásnak köszönhetően. Még a kisebb járdák és ajtók sem akadályt jelentenek a gépnél, mivel a teljes szélesség csak 66 cm.
A módosított, 180 ° -kal elforgatható ürítőcsőnek köszönhetően a forgács közvetlenül a pótkocsira dobható. Ez kiküszöböli a zúzott anyag fáradságos lapátolását a talajról a pótkocsira.
A fa jellegétől és típusától függően az aprító legfeljebb 12 cm átmérőjű ágakat dolgoz fel!
Két forgó penge, amelyek az ellentétes pengével szemben futnak, nagy erővel húzzák meg az aprított ágakat. Az olló megfordítható (fordítható) és kétszer használható.
Az akasztóval a gépet bármilyen helyre könnyen el lehet húzni. Az aprító karbantartása nagyon egyszerű. Az olyan alkatrészek, mint a kés, az ellenlapok stb., könnyen hozzáférhetők, mivel a tölcsért gyorsan kinyitható kötőelemekkel könnyű kinyitni, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást és a tisztítást. A csapágyak kenőcsonkokkal vannak felszerelve.
A nagyteljesítményű Kohler 14 lóerős motor teljes teljesítmény-függetlenséget biztosít, így a daráló korlátozás nélkül is használható távoli helyeken. A motornak van elektromos, de kézi indítója is, és szükség esetén a vészkapcsolóval is kikapcsolható.
Kohler motorok
1873 óta az amerikai Kohler amerikai gyártó innovatív motorokat épít, amelyeket kiváló kialakítás, hosszú élettartam és gyártás jellemez világszerte. A Honda és a B & S mellett a Kohler az egyik vezető márka, amikor kis kert- és tájgép motorokat, valamint fűnyírókat épít. A vezető gyártók, mint például a John Deere, az MTD, a Stiga, a Toro és még sokan mások használják ezeket a kiváló minőségű motorokat. A Kohler nem csak benzinmotorokat épít - a Lombardini dízelmotorok innovatív olasz gyártója ma is a Kohler Csoport része.
Műszaki adatok:
• 4 ütemű motor Kohler, OHV, 14 lóerő, 429 cm3
• Indító: elektromos indító és kábel
• Max. ág átmérő: 120 mm-ig (a fa szerkezetétől függően)
• Teljes tömeg (töltelék nélkül): 203 kg
• Üzemanyag: benzin
• Tartály térfogata: 7,0 liter
• Fogyasztás: kb. 1,5 l / h
• Lefolyócsatorna: 180 ° -kal elforgatható
• A kidobó tölcsér magassága: 1100 mm
• Helyezési tölcsér magassága: 1000 mm
• Kések száma: 3 darab (2 kés (kétoldalas), 1 ellenlap)
• Bemeneti tölcsér: 470 x 410 mm (HxS)
• Csomagolás mérete

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pomáz
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Agrár / Kertépítés, kertészet
 
Eddig megtekintették 930 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Ágaprító bérlés - kezelővel/kezelő nélkül - telektakarítás" című hirdetést látja. (fent)