Betöltés...

4 napos ajánlat! - A&O Hotels - 24 városban érvényes voucher 2 fő részére, 3 éjszakára reggel...

Ár: 101.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
3x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából 

Segítünk dönteni Az 5 legjobb A&O Hotel
1. A&O Hamburg Hauptbahnhof
A szálloda 2007-ben, a Central Állomás közelében nyitotta meg a vendégek előtt kapuit. Az egykori raktárépületből átalakított hotel mára már 267 modern szobát kínál, így a második legnagyobb A&O szálloda Hamburgban. A szállodában minden korosztály megtalálja a helyét, kicsiknek játszószoba, fiatalabbaknak bár, csocsó és billiárd az idősebbek pedig a hotel tágas lobbyjában cseveghetnek, internetezhetnek.
2. A&O Berlin Mitte
Az A&O Berlin Mitte 2004-ben nyílt meg, és legutóbb 2011 tavaszán újították fel, ekkor hozzácsatoltak még egy szárnyat. Nagy kapacitásának köszönhetően ideális szállás lehet nagyobb csoportoknak, sokgyermekes családoknak és baráti társaságoknak egyará A hotel Berlin Mitte kerületében található, csupán 2 metrómegállónyira az Alexanderplatztól, 10 perc sétára az Ostbahnhof megállótól. Központi fekvésű, így könnyedén megközelíthető kocsival, busszal és vonattal egyaránt, emellett ideális kiindulópont egy berlini felfedezőúthoz.
3. A&O München Hackerbrücke
A szálloda 2006-ban nyitotta meg kapuit, majd rá négy évvel egy előcsarnokkal bővítették. Központi fekvésű, így bármilyen járművel könnyen megközelíthető. A szálloda 200 szobája egyaránt rendelkezik erkéllyel, zuhanyfülkével és káddal. A tetőtéri bárról lélegzetelállító kilátás nyílik München városára így ideális hely a kikapcsolódáshoz. A szálló saját mélygarázzsal rendelkezik, így a parkolás sem jelenthet gondot. A közelben található a BMW Welt, a kultúra kedvelőinek a Deutsches Museum, illetve az Új városháza, a hajdani piactér, a Marienplatz közepén.
4. A&O Düsseldorf Hauptbahnhof
Az A&O Hotel Düsseldorf 2009 Augusztusában nyílt meg a központi vastállomás közelében. A szálloda 172 szobával, egy tágas és világos lobbyval, illetve egy bárral várja az ide látogató vendégeket. A központi vasútállomás közelsége megkönnyíti az ideutazást, hiszen 900 méter akár gyalog is könnyűszerrel lesétálható. A fő vásárló utca - a "Kö" - mindösszesen 200 méterre található a szállodától.
5. A&O Köln Neumarkt
Az A&O Hotel&Hostel Köln Neumarkt 2009 decemberében nyílt Köln csodálatos Mauritiusviertel kerületében. A szálloda 173 modern, különféle kategóriájú szobákat kínál, melyek mindegyikében biztosított az internet elérhetőség. A kölni vasútállomás 2,2 km-re található a szállástól, de ez könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Központi fekvésének köszönhetően a szálloda ideális kiindulópont lehet egy eseménydús városnézéshez.
Bécsi ajánlataink
A&O Wien Stadthalle
Az A&O Wien 2009 januárjában nyitotta meg kapuit. A patinás, történelmi épület rendkívül sokszínű pincéjében hangulatos bár található, de rendelkezik egy tágas, kényelmes könyvtárral is. A Westbahnhof és a történelmi belváros közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető bármilyen járművel. Modern stílusú szobái mellett biztosítja a kikapcsolódást sörkertjével és könyvtárával is, de Bécs legfontosabb nevezetességei, így a Stephansdom és a Bécsi ...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 219 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 napos ajánlat! - A&O Hotels - 24 városban érvényes voucher 2 fő részére, 3 éjszakára reggel..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: