Betöltés...

4 nap / 3 éjszaka Nürnbergben 2+2 fő részére reggelivel - A&O Hotel Nürnberg Hauptbahnhof

Ár: 100.429 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
3x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából 
A&O Nürnberg Hauptbahnhof
Az A&O Nürnberg 2011. márciusában nyílt meg. A teljesen átépített és felújított ház különböző kategóriákat képviselő modern szobákkal rendelkezik és gyalog csupán néhány percnyire fekszik a nürnbergi főpályaudvartól. A ház hatalmas előcsarnoki és bár részével és panorámabárjával élvezetes pihenésre csábít.  Az A&O Nürnberg csupán 300 méterre található a főpályaudvartól és az óvárostól. Az A&O tökéletes központi fekvésének köszönhetően kényelmesen elérhető a tömegközlekedési eszközökkel, illetve a saját autóval is és optimális kiindulási pontot kínál a városba tervezett kirándulásokhoz. Nürnberg Frankföld határain túl elsősorban a roston sült kolbászról és a Christkindlesmarktról (karácsonyi piac) ismert, a frank nagyváros azonban ennél jóval többet kínál A Kaiserburg (Császárvár) történelmi hangulata így terjed el a teljes nürnbergi óvárosban és csábítja Nürnberg látogatóit a középkori kultúrába. A frank nagyváros nem csupán futball szempontból sportfellegvár, hanem egyedülálló rendezvényeiről és fesztiváljairól, így például a Rock im Park-ról is ismert. A városképet zöldterületek és parkok ékesítik, amelyek nyáron kellemes időtöltést garantálnak a számos frank sör egyike mellett. Nürnberg sok bárjának és eredeti kocsmájának egyikében társaság mellett hagyhatja lecsendülni az estét.








A&O Venedig Mestre 
A&O Nürnberg Hauptbahnhof Bahnhofstrae 13-15 Deutschland - 90402 Nürnberg 49 911 30 91 68 - 44 00 GPS 4926\'50.5"N 1105\'10.4"E -  A voucher az alábbi városok A&O hoteljaiban is érvényes Aachen -  Bécs - Berlin - Dortmund - Drezda - Düsseldorf - Frankfurt - Graz - Hamburg - Karlsruhe  - Koppenhága - Köln - Lipcse - Nürnberg - München - Prága - Salzburg - Stuttgart - Varsó - Velence - Weimar.
Bővebb információ http//www.aohostels.com/en/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 nap / 3 éjszaka Nürnbergben 2+2 fő részére reggelivel - A&O Hotel Nürnberg Hauptbahnhof" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: