Betöltés...

Archivált hirdetés!

Szúnyoghálók széles választékban

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
- Fix- műanyag keretes:
Azoknak ajánljuk, akik gazdaságos ugyanakkor tartós megoldásra vágynak. Illetve amennyiben van már meglévő redőnyük, zsalúziájuk. Ez a típus az ablak keretre fixen van rögzítve, tükörgombbal fedve a rögzítési pont. Az ablakok-nyílászárók-árnyékolók működését, nyitását semmiben sem gátolja vagy befolyásolja.

- Fix- alumínium keretes:
Azoknak ajánljuk, akik gazdaságos ugyanakkor tartós megoldásra vágynak. Illetve amennyiben van már meglévő redőnyük, zsalúziájuk. Ez a típus az ablak keretre fixen van rögzítve, tükörgombbal fedve a rögzítési pont. Az ablakok nyílászárók-árnyékolók működését, nyitását semmiben sem gátolja vagy befolyásolja.

- Mobil szúnyogháló:
A mobil szúnyogháló, mint a nevében is benne van nem fix. A háló a tokban egy tengelyre van göngyölve, amit egy rugós belső szerkezettel ellátva mobilis mozgásra tudunk bírni. Ami visszahúzza a hálót a tokjába, ha azt a befogó elemből kiemeljük. Ezáltal bármikor eltávolítható, ha útban van. Erkély ajtókra, ugyanakkor ablakokra kimondottan ajánljuk. Kivitelezését tekintve kérhető standard, illetve mágneses kivitelben. (utóbbi esetében a háló és a befogadó elem egy mágnessel van összeköttetésben, még inkább megkönnyíti mozgatását)

- Peremes- füles alumínium:
Ezt a típust azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék, ha a nyílászáró keretei meg lennének fúrva-csavarozva. Ez a típus az ablak peremeibe illeszkedik bele, és ezt belülről elhajtható fülekkel rögzítjük az ablakhoz. Továbbá ajánljuk azoknak is, akik nem földszintre szeretnék a szúnyoghálót, hanem emeleti ablakokra. A telepítési módja megkönnyíti a beépítést. Nem kívülről kell szerelni, hanem belülről! Ez is egy típusú fix háló, de a levétele nem okoz semmilyen megerőltetést a kivitelezőnek.

- Pliszé
Teret hódít már hazánkban is a pliszé szúnyogháló. Nevét a háló plisszírozott kialakítása adja. Népszerűségének oka, hogy igényeink is megnövekedtek. Szabad kilátás, méretes üvegajtókat is rovarbiztossá teszi, stílusos megoldás. Strapabíró, könnyű karbantarthatóság, csendes és gördülékeny működés. Ezt nyújtja a pliszé szúnyogháló rendszer.

További információért látogasson el weboldalunkra: https://arnytex-arnyekolas.hu
Kérjen árajánlatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

E-mail cím: arajanlat@arnytextil.hu

Telefonszám:
Tóth Balázs
Ügyvezető
+3670/774-4445

Kovács Gergő
Ügyvezető
+3630/018-3618

Telephely: 7834 Téseny, Rákóczi Ferenc u.80.

Nyitva tartás: H-P
Személyesen: 9:00 - 17:00-ig
Rendelés átvétel: 9:00 - 20:00-ig
Telefonos elérhetőség: 9:00 - 20:00-ig
Rendelés felvétel telefonon: 09:00 - 20:00-ig

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingatlan / Lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 65 alkalommal
Szúnyoghálók széles választékban
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szúnyoghálók széles választékban" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!