Betöltés...

Keress pénzt a vásárlásoddal

Ár: 20.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Magyar üzletemberek megalkottak egy webshopot, amiben nem vásárolhat bárki, csak a tagok. Bekerülni a rendszerbe csak ajánlással lehet (úgy mint pl. voltak régen a torrentes, filmnézős oldalak, ha emlékszel).
Ez a webshop egy okoswebshop. Miért okos? Mert csak okos emberek értik, hogy miért jó itt vásárolni. Mit lehet itt vásárolni és miért jó ez nekem? Több mindent lehet vásárolni, de tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy mit veszel, mert a vásárlásaid után visszakaphatod a vásárlás összegének 100 %-át. Sőt, vásárlásaiddal megkeresheted jövőbeli vásárlásaidnak az ellenértékét is, de ha úgy tetszik, vásárlási utalványt fogsz kérni, amiből meg azt veszel majd, amit akarsz.
Olyasmit kell elképzelni, mint a nagy multiknál mondjuk egy pontgyűjtő füzet. Ennek neve: SHOPPINGBOX
A bele kapott pontok neve: GIFT
DE! És itt jön az első ÓRIÁSI különbség!Ezt a füzetet/boxot nem csak én ragasztom tele matricákkal/giftekkel, hanem mindenki más is, aki itt vásárol. A vásárlói közösség segíti egymás vásárlásait, az én pontom/giftem másik 4 ember füzetében/boxában is megjelenik. Ez valami fantasztikus ötlet!
És a második ÓRIÁSI különbség, hogy ha a füzetem/boxom betelt- ami függ a vásárlások számától persze-, akkor a webshopot működtető cég egy előre meghatározott áron visszaveszi tőlem! Érted mi ez a két óriási különbség? PÉNZÉRT veszi vissza!
Ha kevés pénzünk van, akkor abból is van lehetőségünk pl. E-utalványt (előleg utalványként kell elképzelni) vásárolni, és ha az azért kapott pontgyűjtő füzetünk betelik, akkor abból már sokmindent meg tudunk venni.
Ha netán van benned csapatépítő hajlam, akkor még jutalékokat is kapsz majd! Egy biztos, ez egy új életforma, nem arról szól, hogy egyszer veszel valamit a webshopban, és aztán várod, hogy dől a lé. Ha folyamatosan itt vásárolsz, akkor jutsz folyamatosan olyan óriási előnyhöz, hogy elláthatod az egész családodat, nem lesznek megélhetési gondjaid. Természetesen mint mindenhez, időre van szükség, mire megismered a rendszert, kitapasztalod, neked hogy lenne a legjobb.
November 1-től bevezetésre került a HŰSÉGPROGRAM!
Aminek segítségével szenzációs gyorsasággal telnek be az ajándékba kapott giftek!
EZT MOST NE HAGYD KI!!!!
Két boxon kell végighaladnia (először az Alfán, majd az Omegán), utána kapjuk meg az ajándékokat. Egy 60 € értékű hirdetési csomagot (3 ajándék gifttel, egy gift értéke a hirdetési csomagnál 110 €), és 30 db shopping giftet (1 gift értéke 90 €) kapunk ajándékba! Ez RENDKÍVÜLI ÉS EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!
A többi részletről érdeklődjetek az rildiko390@gmail.com e-mail címen!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 145 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Keress pénzt a vásárlásoddal" című hirdetést látja. (fent)