Betöltés...

Duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest, pest megye

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Amennyiben eldugult a lakásában vagy munkahelyén a lefolyó rendszer, a csatorna, a mosogató, a kád, a mosdó, a wc, padlóösszefolyó vagy a zuhanytálca, akkor forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Minden dugulásunkra garanciát vállalunk, kizárólag bontás nélkül hárítjuk el a dugulásokat, tiszta munkavégzéssel!

A duguláselhárításra a kiszállás általában 1 órán belül megtörténik, hogy önt megkíméljük a dugulással járó kellemetlenségektől.

Árképz ésünket úgy alakítottuk ki, hogy a dugulás elhárítás a legolcsóbban megtörténjen, kímélve az Ön pénztárcáját és a mi időnket is!

A duguláselhárító gyorsszolgálatunk Budapesten és Pest megyében is egyaránt dolgozik.

A dugulás elhárítás során egyaránt megszüntetjük a lakáson belüli vagy a lakáson kívüli dugulásokat is.

A lefolyó dugulás általában lezsírosodás miatt következik be, amelyet könnyedén meg lehet előzni, az időszakos csatorna tisztítással is. Természesetesen a csatornatisztítás szolgáltatásunkat Budapesten is és Pest megyében is végezzük.

Ha valahol a lefolyó rendszerben sűrűn fordul elő dugulás, akkor azt érdemes csatorna kamerával is megvizsgálni. Ekkor fény derülhet a dugulás valódi okára, a benőtt gyökérre is.

A mosogató dugulás, a wc dugulás, a lefolyó dugulás és a más típusú megszüntetése számunkra rutin munka! Ne hívjon olyan duguláselhárítót, akinek a weboldalán nincs feltüntetve a cége és annak adószáma! Az ilyen cégek elérhetetlensége a garancia érvényesítésének és egyéb kötelezettségek alóli kibúvás melegágya lehet!

Ha dugulás lép fel Önnél, akkor a már jól bevállt lefolyó dugulás elleni szerek használatán túl nem próbálkozzon egyéb dugulás elhárítási ,,praktikákkal", hisz komoly kárt tehet a csövek csatlakozásánál és a könyököknél.

Non-stop duguláselhárítást végzünk, csak a telefonos időpontokat minden nap reggel 7 órától éjfélig vesszük fel.

A duguláselhárítás során fontos, hogy a dugulás megszüntetése után a duguláselhárító kollégánk tisztaságot hagyjon maga után.

Duguláselhárításban profik vagyunk!

Duguláselhárítás budapest minden kerületében felmerül és a lehető leghamarabb meg is oldjuk a problémát.

A duguláselhárítás során ne próbáljon meg professzionális gépeket bérelni, mert a falban futó csövek csatlakozási pontjainál megtörhet a lefolyó fala. Egy ilyen helytelen és minden szakmaiságot nélkülöző duguláselhárítás akár 100 ezrekbe is kerülhet önnek.

A duguláselhárító szakembereink duguláselhárítás budapest minden területén végeznek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
Extrák: http://www.dugulas.net
 
Eddig megtekintették 307 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Duguláselhárítás éjjel-nappal Budapest, pest megye" című hirdetést látja. (fent)