Betöltés...

Archivált hirdetés!

Ingatlanértékesítőt keresünk csapatunkba

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Határozatlan időre, rugalmas és kötetlen munkaidőben történő munkavégzésre keresünk ingatlanértékesítőket a Baranya Home ingatlanirodába. Kiváló kommunikációs készség, alázat, tisztelet & szorgalom szükséges az állás betöltéséhez, minden másra megtanítunk. Nagy előny ha van "jó sok" ismerősöd, vagy ingatlanos tapasztalatod netalán el tudod adni magadnak az ördögnek is és számlaképes vagy. Az őszinteséget, pontosságot, hitelességet, szavatartást- nagyra értékeljük. Ezért nincs napi elszámoltatás mikor, kivel, hol jártál - a telefont, benzint, internetes felületeket korlátlanul biztosítjuk, és csak rajtad múlik az, hogy mennyi a havi fizu. Legyél laza, mosolygós és motivált, és minél hamarabb jelentkezz ha szeretnél igazi pénzt keresni!

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 350.000 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingatlan / Lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 49 alkalommal
Ingatlanértékesítőt keresünk csapatunkba
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Ingatlanértékesítőt keresünk csapatunkba" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!