Betöltés...

Archivált hirdetés!

Nehezen megy a hideghivás? Majd én megoldom Önnek!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Elege van a sok elutasításból? Próbálkozott Call Center cégekkel de csalódott? Nem azt kapta amit várt? Sokba került a költség amit elkértek Öntől? A végén pedig tárgyalás sem jött össze! Ha mindezekre ' igen' a válasza akkor keressen engem! A lehető legkedvezőbb egység árban dolgozom , lehet az nyugdíj lakás élet céges felelősség és vagyonbiztositas, egy arkategoriaban számolom, veszíteni valója pedig azért nincs, mivel ha megrendel tőlem egy hétre Ön által meghatározott db számban ügyfél lideket én elküldöm Önnek és azonnal beszélheti le a találkozókat az ügyfelekkel! Már 1-2 napon belül! Így meggyőzödhet róla mennyire hatékony , mennyire elégedett és kíván e következőkben is tőlem rendelni. Eddig hosszú távú munkakapcsolatban voltam és vannak jelenleg is, Magyarország bármely pontjáról kereshet. Árakert további információért írjon nekem, küldje el telefonszámát és felhívom. Tapasztalatom hideghivasban biztosítási területen 8 év!

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 1.800 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Telekommunikációs
 
Eddig megtekintették 143 alkalommal
apróhirdetés
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Nehezen megy a hideghivás? Majd én megoldom Önnek!" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!