Betöltés...

Archivált hirdetés!

Weboldal / Honlap készítése kedvező áron

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szabadidőmben weboldalak készítését vállalom olyanok számára, akik szeretnének egy színvonalas megjelenést az online térben és szeretnék elkerülni a honlap fejlesztéssel járó magas, esetenként több százezer forintos költségeket. Nálam nincsenek rejtett költségek.

Hobbi szinten űzöm a weboldalkészítést és Wordpress alapú oldalak készítését vállalom. Nincsen sok éves tapasztalatom, de folyamatosan bővítem a tudásom és örömmel állok az újabb kihívások elé.

Nem állok üzleti kapcsolatban egyetlen tárhely szolgáltatóval sem, így a weboldal készítés független a tárhely szolgáltatástól és így mindenki a pénztárcájának megfelelő és számára szimpatikus tárhely szolgáltatót választhatja. Azonban ha valaki igényli, segítséget tudok nyújtani domain és tárhely ügyintézésben is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom szíves megkeresését az alábbi email címen: webdesigncenter@tutanota.com

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 39.900 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Internetes / Számítástechnikai
Extrák: Weblap készítés
 
Eddig megtekintették 147 alkalommal
Weboldal / Honlap készítése kedvező áron
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Weboldal / Honlap készítése kedvező áron" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!