Betöltés...

Angol nyelvórák Budapest belvárosában -oktatás, korrepetálás

Ár: 3.200 Ft

Ha egyedül nem megy, csináljuk együtt! Az én angol óráimon nem fogsz szorongani, idegeskedni és a szándékosan kínzó csendet, megrovó pillantásokat is elfelejtheted! Ha valamit nem értesz, elmagyarázom, ha kell, akár tíz oldalról és tíz különböző módon.

Nem idegeskedni fogok, hanem megoldást keresni és olyan kreatív, barátságos módon segíteni, ahogy az Neked a legjobb!

Az ELTE-n diplomáztam, coach végzettséggel is rendelkezem, az elmúlt időszakban két új tanítvány fogadására lett lehetőségem.

Fontos tudni rólam, hogy az óráimat lazán, szabad szellemben tartom, a tanítvány egyéniségére és stílusára hangolódva. Kifejezetten elutasítok minden olyan pedagógiai módszert, ami a megrovásra, hideg szigorra épít, sokkal inkább hiszek a szabad kreativitásban, a játékos tanulásban és a másikra való odafigyelésben!

Hol írunk vagy éppen rajzolunk, játszunk, témába vágó videót nézünk, tanulási technikát, tippet adok, tehát igazodom a tanítvány napi hangulatához, aktuális befogadó készségéhez és mindent megteszek azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a közös időnkből, Rád figyelve, természetesen a Te munkáddal együtt.

Milyen diákokat várok?

- Olyanokat, akik most kezdték általános iskolában az angolt és szeretnék gyakorolni a tananyagot, a szavak kiejtését, együtt megírni a házi feladatot és a szorgalmit. Lehetsz harmadikos vagy nyolcadikos is, ezen a szinten magabiztosan a segítségedre tudok lenni!

- Középfokú érettségire készülő diákokat, akik szeretnék gyakorolni a kommunikációt, átnézni a házi feladatot, kiejtést pontosítani. Nincs kivel angolul dumálni és a szituációkat begyakorolni? Hello, itt vagyok!

- Olyan kezdőket és újrakezdőket, akik az alap nyelvtanokat szeretnék átvenni, átnézni és ehhez az angolt már jól beszélő oktatót keresnek.

Ahogy korábban említettem, az óráimon nem az a legfontosabb célom, hogy legalább 25 szót, 5 oldal házit vagy 2 leckét haladjunk erőltetett menetben. Mivel én ebben nem hiszek, ilyet nem vállalok. Az én legfontosabb célom, hogy az angol tanuláshoz öröm, könnyedség társuljon és a Neked legmegfelelőbb tempóban, stílusban haladjunk és törekedjünk az iskolai elvárásoknak a lehető legjobb mértékbe megfelelni!

Minden tanóra ötven perces, aminek kettőezer-hétszáz forint az ára. Az órák helyszíne Budapest belvárosában van, a 4-6-os villamos Király utcai megállótól egy percre van, felújított polgári lakásban, kulturált és nyugodt körülmények között. Esetleg Skype-on keresztül is dolgozhatunk.

Minden kérdésre szívesen válaszolok, kapacitás korlátok miatt az első két jelentkezőt tudom vállalni a fentebb leírtak alapján.

Kérlek első körben írj üzenetet - röviden - itt, az oldalon keresztül és áruld el nekem a pontos célodat, elvárásaidat és eddigi kalandodat az angollal, mint idegen nyelvvel kapcsolatban! :)

Richard
leerichard.hu@gmail.com
Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2023.08.08
Eddig megtekintették 157 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Angol nyelvórák Budapest belvárosában -oktatás, korrepetálás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Richárd8.11