Betöltés...

országosan kitölthető online kérdőív

Ár: 200 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Országosan kitölthető online kérdőív kitöltésre keresek jelentkezőket. A kérdőív kitöltésben résztvevők 2000 Ft értékű TESCO ajándékutalványt kapnak.

Ebben a kutatásban is 3 havonta lehet résztvenni,
egy családon belül csak 1 fő töltheti ki adott hónapban a kérdőívet, a következő családtag csak ettől eltérő hónapban töltheti majd ki
Az online kérdőív 15- 75 év közöttiek véleményére irányul, az ország bármely területéről kitölthető és kb. 2 órát vesz igénybe. A kérdőív kitöltésére az e-mailben megküldött link megküldésétől számítva két hét áll rendelkezésére, ezután link nem elérhető, ezért fontos, hogy a kitöltés ezen időszakon belül történjen meg. A kitöltés során a kérdőív megszakítható és ott folytatható, ahol abbahagyta. Az utalványok postai úton kerülnek kézbesítésre.
· A teljesen befejezett kérdőív tehát az összes fogyasztói szokás és kérdés megválaszolása számít kitöltésnek.
· A kérdőívet linken keresztül küldjük el a megadott email címre. A kérdőív fel fogja ajánlani, hogy adatok megadásával vagy adatok megadása nélkül szeretné-e kitölteni. Fontos a 2000 Ft értékű Tesco ajándékutalvány csak és kizárólag, adatok megadása mellett kerül kikézbesítésre tehát név, email cím, kor, nem iskolai végzettség és lakcím és a megadása mellett.

Kérlek ezt a linket töltsd ki...

https://forms.gle/Dhic1DpEa69qdfuK8

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Eddig megtekintették 342 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "országosan kitölthető online kérdőív" című hirdetést látja. (fent)