Betöltés...

Masszázs, mozgás, életmódtanácsadás

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Többféle masszázstechnika, mozgásstílus választékából, egyéni fizikai adottságok figyelembevételével.

Energetizáló, stresszoldó, regeneráló kezelések, immunrendszer erősítés, méregtelenítő hatású folyamatok támogatása, igény szerint életmódtanácsadással, saját tapasztalatok megosztásával.

Kellemes, relaxáló, gyógyító hatású érintések, mozdulatok, kézzel és alkarral, vivőanyaggal vagy anélkül, de van lehetőség a lávaköves masszázs kipróbálására is.

Fájdalmak, merevségek oldása, az izmok, kötőszövetek lazítása, az esetleges letapadások oldása, szabad energiaáramlás biztosítása az energiapályákban keletkezett blokkok oldásával.

Keleti és nyugati masszázstechnikák ötvözetei, egyéni stílusban, dinamikusabb, intenzívebb, erőteljesebb, illetve lassúbb, nyugodtabb, gyengédebb érintések váltakozásával.

20 éves szakmai tapasztalattal, hangulatos, nyugodt, meghitt környezetben, kényelmes, masszázspadon, előzetes időpontegyeztetéssel, rugalmas időbeosztással, napközben és hétvégén is várom jelentkezésed, ha aktívan vagy alkalomszerűen sportolsz, fáj a hátad, vállad, nyakad, derekad, karod, lábad, vagy csak egy kis lazításra vágysz.

Néhány inspiráló hatású, praktikus otthoni tornaeszközöm és módszereim, amelyek a test karbantartását szolgálják:

SMR henger, Pilates henger, gymnastic labda használata, gyakorlatok trambulinon, bordásfalnál, gumikötéllel, saját fejlesztésű, lazító és erősítő, energetizáló hatású táncos és tornagyakorlatok, csikung gyakorlatokkal, meditatív, nyugodt stílusban, túlterhelés nélkül.

A megfelelő ráhangolódás, kölcsönös bizalom és összhang megteremtése és fenntartása mellett.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
Extrák: saját fejlesztésű tornagyakorlatok, életmódtanácsadás
 
Eddig megtekintették 827 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Masszázs, mozgás, életmódtanácsadás" című hirdetést látja. (fent)