Betöltés...

Dézsa Szauna Medence Jakuzzi Wood Spa Eu

Ár: 409.400 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cégünket 2007-ben alapítottuk Erdélyben a Hargita lábánál, Küküllőkeményfalván. III. Generációs tapasztalattal rendelkezünk a famegmunkállás terén. 2007 óta készítünk Dézsa Fürdőket, fenyő, tölgy, és Polipropilen betétes kivitelben. Azóta több száz darabot készítettünk, és sikeresen értékesítettünk Románia, Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Németország, Anglia és Svédország területein. 2014 óta kibővítettük vállalkozásunkat és legyártottuk első Hordó Szaunánkat. Azóta több darabot készítettünk és értékesítettünk. Referenciamunkáinkat az ► ALÁBBIlinket tekintheti meg.
Termékeink előállításához a fő szempontunk az anyagok minősége és nem az ár kategória. Ebből kifolyólag messzemenőkeg a legjobb minőségi anyagokat dolgozzunk fel. Fő szempontunk a vásárlóink megelégedettsége !
Minden termékünkre GARANCIÁT vállalunk és biztosítsuk vásárlóinkat, hogy a garancia lejárta után is állunk rendelkezésükre.
Minden termékünket házhoz szállítjuk, 2 autónk heti rendszerességgel úton van, hogy időben kiszállításuk a megrendelt termékeket.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjem keressen minket bizalommal itt: www.woodspaeu.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Esztergom
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 2087 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Dézsa Szauna Medence Jakuzzi Wood Spa Eu" című hirdetést látja. (fent)