Betöltés...

Költöztetés - Áruszállítás a Kijárási Korlátozás Alatt

Ár: 9.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ahogy Európában és szinte a világ összes országában, úgy sajnos Magyarországon is megjelent a koronavírus - járvány, a (COVID-19).
Az egészségügyben dolgozók, a kórházak, a gyógyszergyárak, a virológusok, a kereskedelemben dolgozók, a katasztrófavédelmisek, az operatív törzs, a Magyar Kormány, stb. emberfeletti küzdelmet folytatnak a koronavírus elleni küzdelemben.
Ezért Magyarország Kormánya Március 27-én kihirdette, hogy kijárási korlátozások lépnek életbe az egész ország területén, előre láthatólag április 11-ig.
Ahogy a pékek, orvosok és az ápolók, a BKV, vagy a Közterület Fenntartó vállalat, úgy:
Társaságunk is biztosítja teljes körű szolgáltatásait a lakosságnak, az intézményeknek, cégeknek, vagy a közületeknek.

Nem dohányzó, bejelentett szállítómunkásaink körültekintően, hatalmas tapasztalattal végzik bizalmi munkájukat.

Természetesen fokozottan ügyelünk a megelőzésre, szájmaszkban és védőkesztyűben végezzük el a ránk bízott feladatot.
Más cégekkel ellentétben, társaságunk díjmentesen biztosít minden kényes bútorhoz és eszközhöz (gyerekágy, hűtő, matrac, ágy, kanapé, konyhai gépek, babakocsi, stb.) stretch fóliát.
Próbáljuk megakadályozni, hogy lehetőleg minden kényes dolgok elkülönítve, nem érintkezve a teherautóval, legyen mozgatva és szállítva.
Kérjenek tőlünk erős, 5 rétegű költöztető dobozokat, hogy a szállított szintén kényes dolgok Pl. poharak - tányérok - élelmiszerek - gyerekjátékok stb. teljesen zárt, védett dobozokban legyenek szállítva.
Ezeket a dobozokat természetesen DÍJMENTESEN biztosítjuk, Budapest területén belül DÍJMENTESEN előre, ki is szállítjuk!!
Így kényelmesen, relatíve stresszmentesen előtudnak készülni a költözésre.
Rugalmas szolgáltatásunkat bármikor biztosítani tudjuk, legyen szó hétvégéről vagy ünnepnapról.

Ha további információkat szeretne tudni a szolgáltatásunkról, akkor bátran látogassa meg a weboldalunkat a www.koltoztetes-aruszallitas.info t, itt a referenciánkat is megtalálhatja.

Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltozteto68@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Kísérjük figyelemmel a hiteles koronavírus információkat a : https://koronavirus.gov.hu/ oldalon, vagy facebookon  a https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu/ oldalon.

Vigyázzunk egymásra, aki csak teheti maradjon otthon, és a  higiénés szabály betartásával csökkentsük a fertőzés veszélyét!!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: díjmentes költöztetődoboz, stretch fólia, nincs hétvégi felá
 
Eddig megtekintették 616 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Költöztetés - Áruszállítás a Kijárási Korlátozás Alatt" című hirdetést látja. (fent)