Betöltés...

Árva egyedülálló hölgy kedves családot keres Szfvár és körny

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Árva egyedülálló hölgy kedves családot keres Szfvár és környékéről, akikkel esetleg kialakulhatna egy szinte rokoni igazi szeretetteljes kapcsolat.

Ha valakinek a családjából hiányzik a szeretet, vagy bármilyen rokoni kapcsolat, akit valahogy pótolhatnék, akkor várom a levelét.

Anyagiak kizárva, a szeretet a lényeg, és hogy tartozhassak valakikhez, akikkel idővel olyanok lennénk, mint egy igazi család.

Várom kedves idős nénik-bácsik jelentkezését is, mert nagyszüleim is hiányoznak nagyon, és szívesen gondoskodnék Önökről, mint szegény nagyszüleimről is.

Várom még párok, vagy egyedülálló szülők jelentkezését, akiknek segíthetnék bármiben, akár idővel ha megvan a bizalom, gyerekekre vigyázni, közös sütés-főzés, egyéb programok, jó beszélgetések, vidámság, gyerekprogramok.

Tényleg csak tartozni szeretnék valakihez-valakikhez, akikkel idővel megszeretnénk egymást, mintha igazi rokonok lennénk.

Ebben az érzéketlen világban nagyon nehéz igaz emberi kapcsolatokat kialakítani, mégis bízok abban, hogy aki ezt a sorokat olvassa, és megérinti a szívét, az írni fog nekem.

Köszönöm előre is, várni fogom a levelet.
Email címem: kisseva000@gmail.com

Szép napot mindenkinek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Polgárdi
Hirdetés típusa: Keres
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 256 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Árva egyedülálló hölgy kedves családot keres Szfvár és körny" című hirdetést látja. (fent)