Betöltés...

Feszültségoldás, fájdalomcsillapítás szakszerű masszázzsal

Ár: 7.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Érdeklődő!
OKJ Gyógy,- Sport és okleveles Svéd, Wellness masszőri végzettségem van, több éves tapasztalattal rendelkezem. Szeretem a munkám, fontos számomra hogy segítséget nyújtsak abban ,hogy ebben a felgyorsult rohanó világban, egy pillanatra ellazulva kikapcsolódjon, és stressz mentessé váljon. Emellett csodálatos hatást fejt ki idegrendszerünkre is. A masszázs hatására véget ér a krónikus fáradékonyság, fejfájás, kiválóan oldja a feszültséget, csillapítja a fájdalmat, és erősíti az immunrendszert.Pihenje ki nálam a rohanó élet okozta fáradalmakat. Ha fáj a nyak, a hát, a derék, a láb, vagy csak feszült és szeretne lazulni vagy éppen felfrissülni, keressen bátran. Zárja ki a stresszt egy kis időre,regenerálja testét – lelkét egy kellemes masszázzsal.
Teljes vagy részleges testmasszázs krémmel vagy aromaterápiás olajokkal illetve gyulladáscsökkentő gyógynövény hatóanyagokat tartalmazó krémmel a vendég igényeinek megfelelő erősséggel, megerőltetett izmokra, sportsérülésekre, reumatikus jellegű problémákra. Kellemes diszkrét környezetben, relaxációs zenével, hangulatos gyertyafénnyel várok szeretettel minden kedves érdeklődőt (Hölgyet,Urat) a 18.kerületben.
Nyitva tartás:Hétfőtől-Péntekig 8.00-19.00
Bejelentkezés:0630/296-8149
(Erotika és szexmentes!)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 339 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Feszültségoldás, fájdalomcsillapítás szakszerű masszázzsal" című hirdetést látja. (fent)