Betöltés...

Szobafestés, szobafestő Veszprém és Zala megye egyes részen.

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vállalkozásunk a Balaton Északi partján, Veszprém illetve Zala megye egyes részein
áll a megrendelők rendelkezésére.

Fő profilunk a szobafestés-mázolás-tapétázás illetve a hideg-meleg burkolás. Továbbá, az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk tűz- és vízkárok renoválási munkálataiban. Így amennyiben tűzesetek, beázások helyreállításához, valamint az ennek következtében kialakult problémák megszűntetéséhez, penészmentesítéshez keresnek hozzáértő szakembert, nálunk jo helyen járnak!
Cégünk minden esetben csak szerződéssel vállal megbízásokat, ezzel is biztosítva mindkét fél nyugalmát. Vállalkozásunk alapelvei a minőség és a megbízhatóság. Számunkra a legfontosabb a megrendelő elégedettsége, hiszen ennél jobb reklám nem is létezik, ezért munkáinkra legalább 2 év garanciát vállalunk.


A Balatonfelvidéken, tehát Veszprém megye legnagyobb részén, és Zala megye egyes részein is előre egyeztett időpontban munkafelmérésre ingyenes kiszállást vállalunk, illetve ingyenesen készítjük el Önnek a részletes árajánlatot is.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 261 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szobafestés, szobafestő Veszprém és Zala megye egyes részen." című hirdetést látja. (fent)