Betöltés...

6 nap/5 éjszaka Montecatini Termében 2 fő részére, félpanzióval és medence használattal - Hotel C...

Ár: 179.900 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
5 éjszaka superior kétágyas szobában 2 fő részére
5x félpanziós ellátás 2 fő részére (ital nélkül)
1 gyermek 3 éves korig a szülőkkel egy ágyban ingyenesen elhelyezhető, ha pótágyat nem igényel
Ingyenes wifi elérhetőség
A kültéri szolgáltatások medence, napágyak, jacuzzi és fitness felszerelések ingyenes használata
A voucher kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható.
Kizárt időszak nemzetközi és olasz ünnepnapok
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik booking@italianhotelgroup.net
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a szabad helyekről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni.
Meglévő foglalás lemondása/módosítása az érkezés előtt 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.
Check-in 15 órától, check-out 10 óráig
Idegenforgalmi adó 1 EUR/fő/éj a helyszínen fizetendő
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Pótágy 12 éves korig 15 EUR/éj, 12-16 éves kor között 20 EUR/éj, 16 éves kor felett 25 EUR/éj
Garázs 7 EUR/éj
Háziállatok előzetes egyeztetés alapján bevihetőek
 
Hotel Cappelli
A HG Hotel Cappelli a híres olasz fürdővárosban, Montecatini Terme központjában található, a vasútállomástól 800 a fürdőtől 450 méterre. Az elegánsan berendezett szálloda szabadtéri medencével, jacuzzival, saját étteremmel és ingyenes wifi hozzáféréssel várja vendégeit. A szálloda szobái légkondícionáltak, minibárral, műholdas LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek.
Montecatini Terme
A forrásokat a római korban fedezték fel, és már a középkorban is ismertek voltak, ám az első fürdőket csak a tizenötödik században építették fel. Montecatini Terme-t évszázadok óta a regenerálódás, a jólét és a szépség központjának tekintik, ugyanis a gyógyvize rendkívüli ajándék, mely a talaj mélyéből a csodásan megtervezett gyógyfürdők medencéit tölti fel. A gyógyvíz jótékony hatásai mellett, mely akár ivásra is alkalmas, különféle kezeléseket fejlesztettek ki az iszappakolástól kezdve az inhaláción át, a masszázsokig és a szépségápolásig. Manapság Montecatini Terme az EHTTA szövetségének része, amely összekapcsolja Európa összes legfontosabb termálközpontját. A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai. Firenze (kb. 50 km) Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont. Lucca (25 km) Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.











Hotel Cappelli
HG Hotel Cappelli Viale Alessandro Bicchierai 139 51016 - Montecatini Terme (PT) Tel (39) 0572 71151 - Fax (39) 0572 71154 EMail booking@italianhotelgroup.net

...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "6 nap/5 éjszaka Montecatini Termében 2 fő részére, félpanzióval és medence használattal - Hotel C..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: