Betöltés...

Minőségi költöztetés, szakszerű bútorszállítás! 06

Ár: 16.000 Ft

Költözni szeretne vagy bútorokat vásárolt és szállítót, költöztetőt, fuvarozót, keres? Ne keressen tovább mert cégünk mindenféle szállítással, költöztetéssel kapcsolatos munkát, szállítást vállal.
Belföldi költöztetés területén több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a lakásköltöztetéstől kezdve a könyvtárköltöztetésen át egészen a komplett irodaköltöztetésig, egy bútor szállításától, a zongoraszállításig, telephely, raktár, irodaház költöztetésig.
Budapesten behajtási engedéllyel rendelkezünk a korlátozott övezetekbe, a teherautók, bútorszállító autók, többféle mértékű és kapacitású szállításra alkalmasak.
Rendelkezünk 3,5 tonnás kisteherautókkal, tehertaxival a kisebb lakások, családi házak, albérletek költöztetésére, de vannak 7,5 illetve 12 tonnás teherautóink is irodaházak, ipari létesítmények, nagyobb házak, raktárak, elszállításra is!
A hét minden napján dolgozunk, hétvégén is ugyanazzal a díjazással mint hét közben, tehát nem számítunk fel külön felárat. Nálunk nincsenek rejtett díjak, költségek. A bútorokat, berendezési tárgyakat, festményeket, műtárgyakat, légpárnás fóliába csomagolva szállítjuk, a könyveket és a műszaki és konyhai berendezési tárgyakat, költöztető dobozokba csomagoljuk, a dobozokat felcímkézzük, a porcelánokat, üvegtárgyakat, törékeny darabokat külön gonddal csomagoljuk.
Tevékenységünk kiterjed az egész ország területére, Budapest összes kerületében dolgozunk. A vidékre történő költöztetés fix árajánlat alapján történik a legtöbb esetben, ilyenkor az ár tartalmazza az összes költséget. Budapesten nem számítunk fel km díjat.
Költöztettünk már minden kerületben úgy mint Óbuda, Zugló, Újpest, Mátyásföld, Árpádfölld, Kispest, Lágymányos, Zugló, Kőbánya, Újpalota, Cinkota, legyen az belváros, kertváros vagy külváros.
Teljes körű szolgáltatás keretében a felmerülő összes szállítási, költöztetési feladatot megtudjuk oldani felszereltségünknek és tapasztalatunknak köszönhetően. Nem ijedünk meg a kihívásoktól sem ha éppen egy erkélyről kell leereszteni egy kanapét, bútort, vagy éppen egy versenyzongorát kell elszállítani egy belvárosi lakásból.
Kapacitásunk és felkészültségünk lehetővé teszi komplett költöztetési feladatok megoldását is.
Ha felkeltettük érdeklődését, a honlapunkon sok egyéb információt találhat.
Kérdezzen bátran, bármikor állunk rendelkezésére!

Tel:06309441195
http://freshkft.hu/koltoztetes
http://www.freshkft.hu/koltoztetes
http://wwww.freshkft.hu
http://www.freshkft.hu/iroda-kol...
Tulajdonságok
Település: II. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: csomagolás, irattár költöztetés, könyvtárköltöztete
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 499 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Minőségi költöztetés, szakszerű bútorszállítás! 06" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Fresh Kft. költöztetés