Betöltés...

iWowWe online TV broadcast, videoemail, webkonferencia

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Saját online TV az iWowWe-tól. Folyamatos online műsorszórás, vagy élő közvetítés akár több ezer embernek. Az online teremben egyszerre két fő látható kameraképpel vagy 1 fő nagyobb képpel. Funkciók: folyamatos videólejátszás, powerpoint prezentálás, chatelés a nézőkkel.
Hamarosan mobil alkalmazással táblagépeken és mobiltelefonokon is aktívan működik. Jelenleg nézőként lehet részt venni, később, akár mobiltelefonról is prezentálhatunk.
Video email: az iWowWe video email szolgáltatása díjmentes, mégis professzionális eszközt kapunk. Azonnali levelet kapunk, mikor megnézték a video emailünket. Időzíthetjük a kiküldés idejét, egyéni hátteret lehet beállítani stb. Egy videomailbe 5 videó csatolható, egyenként 20 percesek. Lehetőség van rá, hogy az utolsó videó lejátszása után megnyisson weblapot, ahol akár meg is tudják rendelni a terméket, le tudják foglalni a szállást, stb. Részletek itt: http://www.ovm.hu/p/video-emai l.html
Kisebb létszámú megbeszélésekre megoldás az iWowWe videokonferencia. Egyszerre akár 8 fő is lehet bent kameraképpel, a résztvevőknek azonnal küldhetünk át fájlokat, dokumentumokat. Képernyőmegosztással bármit megmutathatunk. Alkalmas a terem prezentálásra, oktatásra, termékbemutatóra. Chat funkció a résztvevőkkel, rajztáblán szemléltethetünk, stb.
A video emaillel video önéletrajzot küldhetünk, teljesen a munkáltatóra szabva jelentkezésünket. Azonnal megmutathatjuk nyelvtudásunk, stb. Tippek és javaslatok hozzá itt: http://www.ovm.hu/p/video-onel etrajz.html

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Telekommunikációs
 
Eddig megtekintették 384 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "iWowWe online TV broadcast, videoemail, webkonferencia" című hirdetést látja. (fent)