Betöltés...

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás

Ár: 4.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, klímatisztítás.

A kezelés megszünteti a
• -baktérium
• -vírus
• -penész
• -allergén szag
• -oldószer maradványok jelenlétét.

Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli tisztítás a nagy teljesítményű ipari légtisztító ózon generátor gép segítségével történik.
Nem kell drága eladó légtisztító készülék megvásárlásával törődni, mi az ön által kiválasztott helyszínen a legmodernebb ózongenerátorral tisztítunk. A nagy teljesítményű légtisztító berendezés segítségével a kezelés rendkívül rövid ideig tart. Az allergia kialakulása ellen is, és a már kialakult allergia ellen is hasznos alternatív kezelés az ózonnal való penészmentesítés, allergén mentesítés.
A mérgező ózongáz elpusztít minden ismert baktérium és vírus fajtát, legyen az a felületeken található szalmonella baktérium, a klímaberendezésben gyakran előforduló legionella baktérium, esetleg az influenza vírus vagy a nátha vírus. A hagyományos ózonos légtisztító berendezések után a mérgező ózon a helyiségben maradva mérgezi a bennlévőket.
A fertőtlenítésre használt ózon a folyamat végén visszaalakul oxigénné. Az illatosító készülékek, spray-k általában csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatérhet. Az ózon oxidálja a szagot okozó molekulákat is, legyen az füstszag, beázás utáni szag, kellemetlen állati vagy emberi szag. Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, csarnok, ipari épületek, klíma, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.
Felhasználási terület
• Szagtalanítás
• Baktérium, vírus, spóra, gomba, penész, atka elpusztítására
Alkalmazási terület
• Gépjármű klíma rendszer
• Épületek szellőző rendszerei
• Kárpitok
• Lakó épületek
• Ipari épületek
• Fóliaházak (ültetés előtti talaj és levegő fertőtlenítése)
Autóklíma tisztítás ózonnal
Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.
Lakásklíma fertőtlenítés
Penészmentesítés ózonnal
Az ózonos kezelés során a kezelt helyiséget nagy koncentrációjú ózon gáz tölti ki, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Az ózon elpusztítja még a levegőben lévő spórákat is.
Az ózonos tisztítási teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli fertőtlenítés a nagy teljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik. A folyamat végén az ózon visszaalakul oxigénné, így biztosítva,hogy semmilyen egészségre káros anyag ne maradjon a helyiségben, és szinte azonnal használatba vehető legyen. Élelmiszer raktárban is használható!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 1004 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás" című hirdetést látja. (fent)