Betöltés...

Kézápolás, géllakk, műkörömépítés

Ár: 1.200 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Várom minden kedves új vendégemet Miskolcon a Zsóka Szalonban (Városház tér 16.)

AKCIÓ - most minden új vendégnek, aki reggel 8:00 és 13:00 közötti időpontot foglal 20% árengedményt biztosítok bármely szolgáltatás árából !!!

Szolgáltatásaim:
- manikűr
- japán manikűr (A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolását jelenti.
Kezdetben a japán arisztokrácia használta ezt a fajta körömápolást,sokáig titokban tartva az eljárás munkamenetét. Ettől az ápolástól természetes körmeink briliáns fényben ragyognak,erősödnek,színe kezelésről-kezelésre élénkül,a fény pedig rendkívül tartós,nem kopik,mert az alapanyag beépül a körömbe.
A japán manikűrt azok a Vendégek választják,akik természetes körmük szépségét szeretnék kiemelni,illetve azok akiknek munkájukkal nem összeegyeztethető a díszített köröm.
Ajánlom ezt a megoldást egészségügyben dolgozóknak,fiataloknak,időseknek, kismamáknak,háziasszonyoknak,allergiásoknak.)
- paraffinos kézápolás (A paraffin kezelés az ápoló anyagok, gyógykrémek bejuttatását segíti elő, mivel a meleg hatására a pórusok kitágulnak és ezáltal jobb lesz a felszívódás, fokozódik a vérkeringés, ezáltal erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit. A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz.)
- kéz masszázs
- gél lakkozás
- műkörömépítés
- "mártogatós köröm" (A Cuccio POWDER POLISH DIP System egy új technológia segítségével fantasztikus lehetőséget nyújt a tartós szín felvitelére, valamint nagyszerű alternatívája a géllakkozásnak. Ez a módszer speciálisan erre a technikára kifejlesztett orvosi minőségű ragasztó folyadékot alkalmaz és nagyon finomra őrölt akril porokat. Sokkal erősebb felületet eredményez, mint a géllakk. )

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 432 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kézápolás, géllakk, műkörömépítés" című hirdetést látja. (fent)