Betöltés...

Masszázs Vaspöri Szilvia

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mandala masszázs sarok. Ahol a test és lélek megnyugszik és egyensúlyba kerül.
A belváros szívében az Erzsébet körúton várom kedves vendégeimet. Okleveles masszőr vagyok.
Szolgáltatásaim:

Svédmasszázs: Ha fáj a derék a hát, nyak váll az irodai munkától vagy az autóban üléstől. De ha sportolsz és lazítanod kell akkor is ajánlott ez a masszázsfajta, fokozottan koncentrálva a fájó pontokra.
30, 45, 60, 75, 90 percben, igény szerint.
Árak: 2500 ft - 3500ft 5000ft 6200ft 7500ft

Frissítő talpmasszázs: A frissítő talpmasszázs a reflex masszázson alapszik. Itt azonban nem időzünk hosszú ideig egy-egy reflexzónán, hanem általánosan átmasszírozzuk a talp és a lábfej területeit. Cél, hogy a nyirok- és vérkeringés serkentésével segítsük az anyagcsere folyamatok zavartalan működését, megakadályozzuk a salakanyagok lerakódását, illetve az igénybe vett lábfej és a talp izmait ellazítsuk. A talp masszázsával hatást lehet gyakorolni a belső szervekre, a nyirok- és vérkeringésre, a központi idegrendszerre. Rendszeres alkalmazásával beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. 30, 45, 60 percben.
Ár: 3000ft 4000ft 5000ft

Tibeti mézes hátmasszázs:
Ez a fajta masszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, amit leggyakrabban a háton alkalmazunk.
A felmelegített mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit� a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve felemeli a bőrt. A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőrben lévő hajszálerek kitágulnak, a méz értékes hatóanyagai mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a felhalmozott salakanyagokat.
Időtartam: 30-40 perc
Ár: 4000ft

nyirokkeringést támogató masszázs prevenciós jelleggel:
Méregtelenítésre, fogyásra, cellulit csökkentésére, betegségek kialakulásának megelőzésére, nyiroködémák csökkentésére kiválóan alkalmas masszázsfajta.
Már Hippokratész is megmondta, hogy a "betegségek okai a testnedvek keringésében keresendők”
Az artériás hajszálerekből kiszűrődő többletfolyadékot, amit a vénás keringés nem képes összeszedni, nevezzük nyiroknak. Ezt a napi 1,5-2 liternyi folyadékot, a sejtek közötti térből a nyirokerek gyűjtik össze, és a nyirokcsomókon keresztül vezetik vissza, a mellkas magasságában, a vénás keringésbe. A nyirokáramlást az izommunka, és a mozgás hozza működésbe. A nyirokrendszer feladata, hogy megtisztítsa a szervezetet a különböző behatolóktól(vírusok, gombák, baktériumok), mérgező anyagoktól.
Időtartam: 45, 60, 90 percben.
Ár: 4500ft 6000ft 9000ft

kinezio tape felhelyezése:
A többféle elnevezéssel ismertté vált kineziológiai szalag egyike a leghatékonyabb kiegészítő gyógymódoknak, főképp mozgásszervi problémák esetén. Képes arra, hogy rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkentse a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot. A szalagok – ragasztási technikától függően – lazí

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 1457 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Masszázs Vaspöri Szilvia" című hirdetést látja. (fent)