Betöltés...

Free-Energy-Program

Ár: 3.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ismerkedjen meg vele!

Van Önnek 3 és fél millió forintja, hogy megvásároljon egy napelemes rendszert, amivel lenullázhatja az áramszámláját? Ha igen, akkor ne is olvassa tovább!
A Free-Energy program egy meghatározott szerveződésű, meghatározott struktúra szerint működő MLM hálózat, melynek célja a megújuló energiaforrások népszerűsítése, értékesítése, vásárlás ösztönzés.
Ha viszont nincs, maradjon, és ismerje meg egy hétköznapi, vagy az alatti fizetéssel rendelkező átlagember számára is elérhető programunkat! Különösen, ha fontos Önnek környezete védelme ,unokái jövője, és nem hagyja hidegen az sem, hogy egyik fontos havi kiadása ezentúl kiesik csekkjei listájából! Közben programunk továbbajánlásával további bevételre tehet szert.
Amennyiben Magára ismert ebből a pár mondatból, nincs másra szükség, csupán, hogy regisztráljon a Free- Energy- Programba, két héten belül kiegyenlítse a csekély 3000 Ft- os regisztrációs díjat, és eldöntse, milyen ütemezésben kívánja megvásárolni az 50 000 Ft-os vásárlási utalványt, amivel megalapozza, hogy Önnél is díjmentesen kiépítsünk egy 3 Kw/h-s napelemes rendszert, amivel egy 15-20 ezer Forintos áramszámlát lehet kitermelni havonta.
Kérem böngéssze végig ezt a weboldalt, olvassa el az ÁSZF- et, nézze meg diabemutatónkat! Utóbbiakat a „Fontos” menüpont alatt tudja megtekinteni.
Ugyanitt, a „Fontos” menüpont alatt tudja megnézni az áramszolgáltatói jogszabályokat is.
Figyelem! Még mielőtt regisztrál, kérem, hogy ismerje meg az ÁSZF-t és a Bemutató diasort. Ha valamiben nem biztos, ne regisztráljon addig, míg a program teljes ismeretével nem rendelkezik.
A regisztrációról pedig bal oldalt a "Regisztrálok" menüpontnál egy kis segítség, ha bármi kérdése van, keressen nyugodtan lenti elérhetőségeim egyikén.

Konkrétan arról van szó, hogy hogyan tudjuk lenullázni az áramszámlánkat.
Csatlakozz Most!
http://www.free-energy- program.hu/036.000.186

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Jászladány
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
 
Eddig megtekintették 358 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Free-Energy-Program" című hirdetést látja. (fent)