Betöltés...

ÖSSZEZAVARODTÁL A SOKFÉLE SPIRITUÁLIS TANOKBAN?

Ár: 25.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha úgy ÉRZED, hogy sokféle információt és tant magadba fogadtál a spirituális utadon, de mégsem azt a sikert hozta meg az életedbe amit ígértek, rávilágítást tudok adni számodra, miként és hogyan tudod kiszortírozni mi az ami káros hatással volt-van Rád ezekből a tanokból és mik azok amik hasznodra válhatnak . Én nem foglak rábeszélni arra, hogy gyere el újra és arra sem , hogy csak az az igaz amit nálam hallasz és nem akarom megmondani Rólad a tutit, de segíthetek KIHOZNI BELŐLED SAJÁT MAGAD ÁLTAL !!! Ha eleged van abból, hogy mások irányítják az életed, ÁLLJ MEG és bízz magadban , hogy AZ EGYEDI ERŐTÁRAID KÉPESSÉGEID sokkal többet fognak érni mint bármi más.Ne feledd a megtapasztalásaid az egyetlen Mestered senki más !
Ha úgy érzed szeretnél eljönni hozzám személyesen vagy a jegyzeteim olvasni , először mindenképp nézd át alaposan a Magical MelEronia Web oldalam tartalmát...hiszen akkor fogod tudni biztosan, érzéseid alapján, hogy szeretnél -e eljönni hozzám , van -e dolgod nálam-velem.
Én nem a rábeszélőd leszek , ha dilemmázol , hogy elgyere vagy sem inkább lebeszéllek, ugyanis 100% ÉREZNED kell, hogy tényleg érdemes eljönnöd vagy sem például a privát személyes Ináriumomra (konzultáció ) . Ezek részleteit is megtalálod az oldalamon ha RENDET SZERETNÉL csinálni Misztikus utadon ! Nem e Világi Szeretettel : MelEron
Magical MelEronia
https://magicalmeleronia.blogspot.com/

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakeszi
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 194 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "ÖSSZEZAVARODTÁL A SOKFÉLE SPIRITUÁLIS TANOKBAN?" című hirdetést látja. (fent)