Betöltés...

Body Roll massage gép

Ár: 480.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Body Roll massage gép 10 programos. A legmodernebb készülék, amely külföldön már nagyon népszerű. Használatával rövid időn belül látható a cellulit csökkenés!
A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, és így gyorsítják a nyirokkeringést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A kezelés a lábaknál kezdődik, azután alulról felfelé minden egyes testrészt átmasszírozunk. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok vizet iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag elszállítását. A megfelelő testhelyzetek alkalmazását segítjük grafikai ábrákkal, egy komplett gyakorlatsorral. A lábfejtől kezdve a vádlin át a combok első és hátsó, oldalsó része, a fenék alatti rész, a fenék, has, hát, alkar, felkar, kéz egyaránt kezelhető.
jóval erősebb hatású, mint egy emberi kézzel végzett cellulit masszázs. A henger fordulatszám erőssége változtatható, egyénre szabható.
A narancsbőr-gyilkos eszköznem csak a felmasszírozással segíti a letapadt zsírréteg felszabadításátés a testrészek, ezáltal serkenti a véráramlást, a zsírletapadások felszabadítását. Az eredmény rendkívül hamar látható, mert egyszerre masszíroz, felmelegít
Teljes test masszázs. Jellegzetes profilos hengerekkel. Gördülő masszázs egy bevált módszer,mellyel feszes alakot lehet elérni , egy új trend karcsúsító masszázs, nyirok masszázs.
Ez a készülék egyesíti a könnyű használatot és esztétikai kivitelt. Ehhez 1m2 hely elegendő, és nagyon könnyen használható, integrált számítógépes vezérlése lehetővé teszi a pontos irányítást. A készülék nem igényel további személyzetet - csak néhány másodpercet vesz igénybe bekapcsolása

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kecskemét
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 2444 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Body Roll massage gép" című hirdetést látja. (fent)