Betöltés...

Befektetőt ,üzleti partnert keresek azonnali üzlethez

Ár: 4 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sürgősen keresek,egy komoly partnert főként kriptovaluta bányászattal kapcsolatos speciális gépek finanszírozásához.Jelenlegi piaci helyzetben sokak számára nem sok jóval kecsegtető a helyzet,viszont nem egyszer előfordult már ugyan ez!!
Ebből kifolyólag,illetőleg a jövőbeli blokkláncok fejlődésének,illetőleg intézményi befektetőknek köszönhetően komoly jövő előtt áll ez a fajta ágazat.2 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen,illetőleg más egyéb üzletágban is megfordultam már így tudom miről beszélek!
Első sorban azért is lenne sürgős ,a tőke mivel korlátozott ideig tudok egy speciális gépet beszerezni,amit kizárólag a gyártótól érdemes beszerezni.Jelenlegi kapitulált piacon is 3hónapon belül garantált a megtérülés!! Ez fokozatosan fejlődhet ,annak fényében,hogy külön megállapodása van a cégnek,egy adott coinal amit csak az ő gépeivel bányászhatnak ,így a bányászat nehézsége sem akadály,pl 6000$ értékű bitcoin mellett már 120$termel a gép per nap,ami hozzáteszem nem egy lehetetlen szint.Gép vételára ha itthon kívánjuk üzembe helyezni 2800$+áfa/gép.
Akit esetleg érdekel a lehetőség illetve a hosszú távú meggazdagodás komoly esélye ,az keressen fel!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Keres
Típus: Marketing / Üzleti
 
Eddig megtekintették 287 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Befektetőt ,üzleti partnert keresek azonnali üzlethez" című hirdetést látja. (fent)