Betöltés...

IDŐSGONDOZÁS - GONDOZÓT KERESEK

95 éves Édesanyám mellé keresek bentlakással gondozót elsődlegesen heti váltásban. Munkakezdés hétfőn este 19 óra körül, a munka befejezése pedig a következő hétfőn, a délelőtti órákban. Bizonyos esetekben természetesen ettől el is térhetünk. Péntekenként és néha szerdánként is 11 órától az esti órákig szabadidőt biztosítok. Ekkor én vagyok Édesanyámmal.

Édesanyám Budapest IX. kerületében lakik, a Corvin negyed közelében, a körúthoz közel, így lakása a 4-es és 6-os villamossal, illetve a 3-as metróval is könnyen megközelíthető.

Édesanyám korát meghazudtolóan tiszta gondolkodású, egész nap fent van, későn tér nyugovóra, olvas, rejtvényt fejt, tévét néz, mindenről tájékozott. Szeret kártyázni, és logikára alapuló társasjátékot játszani.
Sajnos mozgásában korlátozott, 2015-ben eltörte a kezét, ami már nem forrt össze kellőképpen, így segítségre szorul az öltözködésben, mosakodásban, az ennivaló feltálalásában és egyéb kiszolgálásában. Szobavécét használ. Járókerettel jár a lakásban, lábfájása miatt jelenleg sajnos nehézkesen mozog. Minden iránt érdeklődő, kedves teremtés.

Olyan gondozót keresek, aki kevés nyugdíját szeretné kiegészíteni, vagy esetleg idősebb aktív korú, de munkanélküli, aki minden plusz pénzkereseti lehetőségnek örül, és szereti az időseket. Bérezés megegyezés szerint, de sajnos lehetőségeink korlátozottak.
Adatlap
Ár: 500 Ft
Település: IX. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Feladás dátuma: 2019.09.12
Eddig megtekintették 900 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Magyar Judit
apróhirdetés
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "IDŐSGONDOZÁS - GONDOZÓT KERESEK" című hirdetést látja. (fent)Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!