Betöltés...

Költöztetés Lomtalanítással Budapesten

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Költöztetéskor általában mindig előkerülnek kacatok, rég nem használt vagy kinőtt ruhaneműk, megunt könyvek, kiselejtezett bútorok, műszaki cikkek.
Társaságunk ebben tud segíteni önöknek, az év bármely napján rugalmasan elköltöztetjük és megszabadítjuk az évek óta felgyülemlő kacattól, hulladéktól.
Költöztetés Lomtalanítással Budapesten szolgáltatásunkkal alkalmazkodunk a megrendelők szabadidejéhez.
A költöztetéskor keletkezett lomok, vagy éppen megunt dolgok nagy részét újralehet hasznosítani.
Nagycsaládosoknak és rászorulóknak adományozhatja a még használható, jó állapotú dolgait (könyvek, ruházat, számítógép, stb.).

Ha otthon összeszedi a felesleges vagy megunt tárgyait, eszközeit, és beviszi az önhöz legközelebbi adományboltba, ezek a dolgok újrahasznosulnak.
Végül, a Fővárosi Közterület Fenntartó vállalat Újrahasználati Központokat létesített, ahol a Budapesti lakosok díjmentesen adhatják a használható, de feleslegessé vált tárgyaikat, és a szociális rászorultak, nagycsaládosok jelképes összegért megvásárolhatják ezeket.

Költöztetés Lomtalanítással Budapesten keretében vállalunk: tárolók - pincék és garázsok padlások lomtalanítását és kiürítését, lakások komplett lomtalanítását, megunt kacatok, lomok elszállítását, cégeknek raktárak és irodák lomtalanítását, iratanyagok megsemmisítését, költöztetésből kiselejtezett bútorok elszállítását, háztartási hulladékok és veszélyes anyagok elszállítását és lomtalanítását, elromlott háztartási gépek lomtalanítását, kertek - udvarok lomtalanítását.
Veszélyes hulladéknak számítanak az elektronikai cikkek - alkatrészek (számítógép, hűtő, televízió, monitor, stb), autógumi, háztartási sütőzsiradék, stb.
Ezeket a veszélyes hulladékokat, szigorúan csak az erre a kijelölt hulladéklerakóba szabad szállítani, ahol megkülönböztetett figyelemmel kezelik őket.

A Költöztetés Lomtalanítással Budapesten szolgáltatásunkat nem csak a lakossági ügyfeleknek biztosítjuk, hanem vállalatoknak, cégeknek, irodáknak, intézményeknek, üzleteknek és a közületi szektornak egyaránt.
Kiselejtezett irodabútorokat, elromlott irodai berendezéseket, útban lévő dolgokat elszállítjuk és lomtalanítjuk.

Ha Költöztetés Lomtalanítással Budapesten, akkor ejtsünk egy pár szót a költöztetésről is.
2000 óta a vállalkozásunk, meghatározó része a Budapesten történő költözéseknek, bútorszállításoknak.
Alkalmazkodunk a mai kór elvárásaihoz és követelményeihez, éppen ezért korszerű, teljesen felszerelt, környezetkímélő motorral rendelkező (Euró 4-5-6) (LKW) teherautóink vannak.

Szállítómunkásaink körültekintő munkája a biztosíték arra, hogy sérülés és problémamentes legyen a költöztetés.
Mivel a Budapesti úthálózat nem a legmegfelelőbb, ezért díjmentes stretch fóliával védjük a szállított bútorzatot, lakásfelszerelési tárgyakat.
Az antik bútorokhoz minden esetben légpárnás fóliát biztosítunk, hogy megelőzzük a véletlenszerű sérüléseket.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
 
Eddig megtekintették 594 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Költöztetés Lomtalanítással Budapesten" című hirdetést látja. (fent)