Betöltés...

Utánfutó kölcsönzés és Épületgépészeti műszaki tevékenység

Ár: 400 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vasas Dávid vagyok, egyéni vállalkozó.

2017-ben épületgépész mérnöki BSc oklevelet szereztem a Debreceni Egyetem Műszaki karán. Azóta épületgépészeti tervezésben tevékenykedem, egy Hajdú-Bihar megyei tervezőiroda csapattagjaként. Emellett végzem MSc tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Műszaki karán, Létesítménymérnök mesterképzésen, épületgépészeti specializáción.

Állandó munkahelyem és tanulmányaim mellett lehetőségem volt egy saját vállalkozás beindítására. Ennek a fő tevékenységi körei az utánfutó bérbeadás, és az épületgépészeti műszaki tevékenység. Utánfutó parkunkat folyamatosan bővítjük Bekecsen található székhelyünkön. Róluk információt (kép, méret, bérleti díj) a vontatmányokról készült fotókon találhattok, a fényképek között.

Műszaki tevékenységeim a tervezői jogosultság megszerzése előtt (leghamarabb: 2022) a Tervező mérnökök munkáját segítő szolgáltatások. Az általuk megtervezett rendszerek kiviteli tervdokumentációjának összeállítása, kidokumentálása 2D ill. 3D környezetben egyaránt, a megrendelő igényeinek megfelelően.
Kérdés, érdeklődés esetén Messenger üzenetben, telefonon, e-mailben keressetek bizalommal.

Üdvözlettel,
Dávid

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bekecs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Jármű / Sofőr
 
Eddig megtekintették 709 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Utánfutó kölcsönzés és Épületgépészeti műszaki tevékenység" című hirdetést látja. (fent)