Betöltés...

Első Találkozás az ingyenes társkereső oldal

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Magyarország legújabb teljesen ingyenes társkereső oldala elindította a párkereső szolgáltatásait, amit előfizetési díj mentesen biztosít minden egyedülálló számára, ha komoly kapcsolatot keresnek!

A társkeresés sohasem volt ennél könnyebb, ugyanis a gyors regisztrációt követően máris beléphetsz az oldalra és megkezdheted a társkeresést! Ingyenesen megtekintheted bármely másik párkereső adatlapját, és a fényképeit is természetesen teljes méretben. Ha szimpatikusnak találod az illető személyt, akkor díjmentesen írhatsz számára üzeneteket és megkezdhetitek az ismerkedést.

De ez még nem minden, mivel az Első Találkozás társkeresőn, egyedivé varázsolhatod a profilodat, amivel még több látogatót szerezhetsz. És ez a célod, minél több hozzád hasonló emberrel ismerkedni!

Először is egyedi háttérképet állíthatsz be több mint 50 háttérkép közül válogathatsz. De ez nem minden, ugyanis feltöltheted a kedvenc klippeid, videóid, könyveidet is, így bemutathatod az érdeklődési köröd a többi párkereső számára.

Ha komoly kapcsolatra vágysz és egy igényes és könnyen használható valóban ingyenes tárkereső oldalt keresel, akkor az Első Találkozás lesz e kedvenced! Mi ezt ajánljuk a számodra!

Sikeres pártalálást kívánunk!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Eddig megtekintették 959 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Első Találkozás az ingyenes társkereső oldal" című hirdetést látja. (fent)