Betöltés...

Könyvelés, székhely-szolgáltatás

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vállaljuk az egyéni vállalkozások, betéti társaságok, kft-k, és rt-k teljes körű számviteli munkájának elvégzését, hogy Ön a vállalkozása működésére fordíthassa idejét. Reális árak. Távkönyveléssel is dolgozunk. Budapest XI. kerületi iroda. Székhelyet is biztosítunk.
Mérlegképes könyvelő vállalja a könyvelési feladatok elvégzését és a munkabér számfejtését.
Székhely- szolgáltatást, könyvelést és bérszámfejtést vállalunk.
Adótanácsadó vállalja a cége könyvelést és a munkabérek számfejtését reális áron – akár visszamenőlegesen is. Távkönyveléssel is rugalmas megoldással – szakszerű, határidő betartással dolgozunk. Árak reálisak.
Elmaradt könyvelési feladatok elvégzése és a bevallások pótlását vállaljuk – mérlegképes könyvelői végzettség és szakmai tapasztalat valamint a helyszínem adótanácsadás.

Vállaljuk cégek végelszámolásának számviteli feladatainak elvégzését valamint könyvelést, bérszámfejtést és adó-tanácsadást.
Székhely szolgáltatás – Budapesten. Ugyan itt könyvelés és bérszámfejtés valamint cégek végelszámolásának számviteli munkáinak elvégzése.
Segítség a vállalkozás indításához és a további adminisztrációs terheket levesszük a válláról. Rugalmas szolgáltatás, gyors munkavégzés, gazdasági tanácsadás.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Könyvelési, számviteli
 
Eddig megtekintették 270 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Könyvelés, székhely-szolgáltatás" című hirdetést látja. (fent)