Betöltés...

Kettö lehetöseget ajanlok neked!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözöllek!

Azt gondolom, hogy sokaknak problémát jelent, ha internetes munkát végeznek és nem tudnak hozzájutni a pénzükhöz, mert internetes pénztárcába tudják csak kivenni onnan pedig csak Mastercard, vagy Visa, stb kártyákkal lehetséges. Itt van a leírásban a lehetőség és ha másoknak is ajánlod, pénzt is kereshetsz vele. Nem túl sokat, de mindig jól jön, mondjuk 100 Euró. Nekem jól jön és nekem már fizetett. Ingyen lehet igényelni és ugyanúgy használhatod mint egy hagyományos Mastercardot annyi különbséggel, hogy ezt nem látja állam bácsi!!
Tovabb ajánlásra is jelentkezhetsz, 5 eurot kapsz minden kártya rendelésre. 100 euro-tol már kikérheted a jutalékodat.
A havi díja is alacsony 1 euro és nagyon jól használható. Paypalhoz is hozzá lehet kötni, de ATM pénz felvételre is alkalmas tudsz rá illetve róla pénzt utalni.Mint a netbank. Egyedi SIFT és BIC és IBAN cod minden van Itt tudsz kártyát rendelni. .Link: https://my.weststeincard.com/en/apply?a_aid=5b33ce2c3461e

Ha rendelsz egyet ingyen elküldik 10 nap alatt kapod meg!
Tovább ajánlásra kell regisztrálni a lap alján találod az Affiliates ,,arra katints és töltsd ki , nekem mar fizettek. Nagyon egyszerü a kifizetes, automatikusan küldik, de meg kell adnod, hogy hova kéred és a minimum összeget is meg kell adni ami 100 euro. amikor ez összejön, kapsz egy e-mailt, hogy utaltak a szamladra és masnap ott van a pénz,.és lesz másik webirodánk is...Érdemes regisztrálni ide is ..mert egy regi után 5 Euro-t kapsz és 100 Euro-nál automatikusan kiutalja paypalra vagy az általad megadott bankszámlára, .Sok sikert kívánok mindenkinek.Ha szükseged van segitsegre, nyugodtan irj nekem.Privát facebook oldalam:
https://www.facebook.com/piroska.szabo.1829

Regisztrácios link, avagy kártya rendeles Link: https://my.weststeincard.com/en/apply?a_aid=5b33ce2c3461e

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dunaszentgyörgy
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
Extrák: biztosan fizet
 
Eddig megtekintették 332 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kettö lehetöseget ajanlok neked!" című hirdetést látja. (fent)