Betöltés...

Kiruccanás Rómába, az örök városba

Ár: 49.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
RÓMA, az örök város
2019. március 13. - 17. 2019. május 01. - 05.

51.000.- Ft / fő



1. nap: Indulás az alábbi felszállási lehetőségekkel:

Budapest, Hősök tere 1015

Székesfehérvár, M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút, 1145

Dunaújváros, Tesco parkoló, 1230

Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 1330

Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 1500

Kaposvár, Tesco parkoló, 1615

Nagykanizsa, Tesco parkoló, 1730

Utazás éjszaka Szlovénián keresztül Olaszországba.

2. nap: Érkezés a reggeli órában Rómába. Vatikán a Vatikáni Múzeum, a Sixtusi kápolnával, a Szent Péter templommal, a Michelangelo által készített Pieta, Pápasírok, majd újra Rómában az Angyalvár, a Róma legrégebbi épségben maradt épülete a Pantheon, Parlament, Piazza Colonna Marcus Aurelius oszlopával, Corso, Spanyol lépcső. Szállás elfoglalása.

3. nap: San Pietro in Vincoli a Mózes szoborral, a város szimbólumának tekintett Colosseum, Nagy Konstantinusz diadalíve, Palatinusz domb, Forum Romanum, Császárfórumok Traianus oszlopával, Viktor Emánuel emlékmű, Kapotólium domb, Corso, Trevi kút, Spanyol lépcső.

4. nap: Vatikánon kívüli vatikáni területen a Lateráni Szent János Templom, Szent Lépcső, a város Északi kapuja a Porta del Popolo, Piazza del popolo, Corso, majd délután szabadprogram. Este indulás haza, éjszaka a buszon.

5. nap: Érkezés Nagykanizsára 9 óra körül. Leszállási lehetőségek ugyan azok, mint felszálláskor. Várható érkezés Budapestre 16 óra körül.



Utazás: légkondicionált autóbusszal, 2 sofőrrel

Étkezés: önellátó

Szállás: mobile home-okban, 2 fő/szoba elhelyezéssel, Róma mellett a Village Fabulous kempingben.
Mobile-home: Kis külön álló házak (apartmanok), ahol 1 hálószoba francia ággyal, 1 szoba 2 egyszemélyes ággyal, fürdőszoba WC-vel, illetve nappali konyha sarokkal felszerelve található. Egy házban 4 fő van elhelyezve, így a konyha és a fürdőszoba használata a 4 főnek közös. Törölközőt vinni kell, nem adnak a házakhoz.

Ár: 69.000.- Ft helyett akciós áron 51.000.-Ft/fő, mely tartalmazza az utazást, szállást, csoportvezetést.

Az ár nem tartalmazza a belépődíjakat, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást!

Belépőjegy + idegenforgalmi adó + római közlekedés díja: kb. 62 euro/fő
Colosseum belépő14 euro/fő (a 62 euro/fő már tartalmazza): előzetes regisztrációhoz kötött ezért jelentkezéskor kérjük megadni részt kivánnak venni a programon! Sajnos ebben az esetben sem tudjuk garantálni, hogy a csoportot sikerül az adott napra regisztrálni, ebben az esetben a befizetett összeget természetesen visszafizetjük.

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál lehet megkötni, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 274 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kiruccanás Rómába, az örök városba" című hirdetést látja. (fent)