Betöltés...

Szoftverfejlesztés outsourcing

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sopron, Kapuvár, Csorna, Sárvár, Szombathely körzetében keresek olyan vállalkozással, vállalkozásokkal kapcsolatot, akiknek szükségük lenne egy szoftverfejlesztőre havonta egy-két alkalommal egy-egy napra, esetleg plusz távmunkában való folyamatos együttműködésre.

Ha van olyan projektje, vagy cégtársulásnak van olyan projektje amihez keres tapasztalt szoftverfejlesztőt, akkor hívjon. Megbízási szerződéssel vállalok részvételt informatikai fejlesztésben.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezem, és a vegyes rendszerek ( Windows, Linux ) sem jelentenek gondot. Ha WEB alkalmazásra van szüksége, akkor a WEB alkalmazást futtató szervert is tudok ajánlani üzleti körömből. Csak olyan partnert ajánlok, akikkel már több mint tíz éve együttműködünk.

Ha egyedi berendezést szeretne gyártani, akkor az elektronikai fejlesztéshez is hozzá tudok járulni mind munkaerővel, mint tudással.

Ha van elképzelése, esetleg segítségre van szüksége, akkor is keressen. Beszéljük át az igényeit, hogy mindkettőnknek a lehető legjobb üzlet legyen az együttműködés.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sopron
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Internetes / Számítástechnikai
 
Eddig megtekintették 282 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szoftverfejlesztés outsourcing" című hirdetést látja. (fent)