Betöltés...

Mediátor Iroda Miskolc Bulgárföld

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Konfliktusok nélkül nincs élet, viszont megmérgezi a szeretteinkkel, munkatársunkkal, üzletfelünkkel való kapcsolatunkat.

Amikor egy pár úgy dönt, hogy elég volt, akkor a hónapokon át tartó bírósági tárgyaláson nyertes és vesztes van, nincs lehetőség érzésekről, szükségletekről beszélni vagy vitázni.

Ennek a színtere a mediátornál/közvetítőnél folytatott tárgyalás.

A közvetítői (mediációs) eljárással gyorsabban - max. 4 hónap áll rendelkezésre -, oldott légkörben tudnak megállapodni a felek általános és igazságügyi mediátorként nyújtott szakszerű segítségemmel.

- Családtagok között (pl. szülő - gyermek, testvérek közötti, férj/feleség és házastárs szülője között) kialakult és már elviselhetetlen rossz kapcsolat, melynek tisztázásában, helyreállításában tudok segítséget nyújtani.

- A különélő gyermekkel való kapcsolattartásra vonatkozó viták esetén minden érintett fél "harcol" az igazáért, a jogaiért, azonban az igazi károsult éppen az, akiről vitáznak.
A mediáció során a felek egy olyan megállapodást köthetnek, mely tiszteletben tartja minden érintett fél szükségleteit, igényeit és lehetőségeit.

- Válási mediáció akkor szükséges, ha az élettársi vagy házastársi kapcsolat már annyira megromlott, hogy nem látnak esélyt az együttélésre. Ekkor a felek igénye az, hogy ne érezzék magukat vesztesnek és minél gyorsabban létrejöjjön közöttük egy közösen megalkotott - minden általuk fontosnak tartott kérdést tisztázó - megállapodás, melyet közvetítőként írásba foglalok és a bíróságon a felek benyújtják, mint megegyezésük írásos formáját.

- Párkapcsolati mediációhoz akkor célszerű folyamodniuk, amikor igyekeztük ellenére sem tudják feloldani a kialakult konfliktust, úgy érzik megmérgezi a kapcsolatukat, azonban még reménykednek abban, hogy együtt tudnak élni, ha mindkettejük számára elfogadható megoldást találnak.

További információk a honlapomon: www.vitarendezés.hu (ékezettel kérem írni!!!)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Jogi / pénzügyi / hitel
 
Eddig megtekintették 976 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Mediátor Iroda Miskolc Bulgárföld" című hirdetést látja. (fent)