Betöltés...

Tőketársam,csendestársam keresem

Ár: 6.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözlöm!
Tőketársam,csendestársam keresem ezért irok egy rövid üzleti tervet.
Első menetben,kell egy Kft amelyre engedélyeket lehet kérni pl:fóliahulladék felvásárlás,közutonszállítás,előkezelés,és feldolgozás. ez azt jelenti,hogy felvásárolhatjuk fóliahulladékot azt szelektálhatjuk az idegen anyagoktól,majd alapanyagot gyárthatunk belőle ennek az engedélyeztetése kb 350000Ft.+,-! Az alapanyagból gyártathatunk sittes,szemeteszsákokat,azoknak is számtalan formáját, amelyeket általam ismert cégeknek eladhatjuk,de gyártathatunk sokmindent pl:raklaptakarófóliát,festőitakarófóliát stb.
Második menetben kell egy kisteherautó zárt busz.Kell egy regranulálógépsor kb:6000000Ft,ami arra jó,hogy alapanyagot sajátmagunk gyártsuk le amiből készterméket gyártunk.Ha ez a gépsor rendelkezésünkre ál akkor sokat lehet spórolni a szelektáláson.
Tehát kell egy Kft,kell egy kisteherautó kb 1 millió forint, kell egy helyiséget bérelni jelenleg amit tudok 150000Ft+áfa ez 400nm-es 300 amper árrammal ami mindenre elég. Kell egy targonca az áruk mozgatására,mivel a fólia bálák 4-500kg-osak.Kell egy békadigitálismérleg 350000Ft.Kel pénz kitartásra,és alapanyagra.Durván11millió forint.De vehetünk agglomerálógépet is ami csak 1,5millió forint,megmarad 4,5 millió forint.Ezt a befektető dönti el,hogy milyen gépet vesz,vagy milyenre tellik Sok tonna szemeteszsákot el lehet adni havonta a leg kevesebb 400Ft/kg-os áron.
Egyenlőre röviden ennyi!
Üdvözlettel:Leveleki István

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Soltvadkert
Hirdetés típusa: Keres
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 347 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Tőketársam,csendestársam keresem" című hirdetést látja. (fent)