Betöltés...

Anyagi függetlenség elérése online, otthoni munkával

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nagy László vagyok, szabad embert generáló kékturista.

Olyan emberekkel dolgozom együtt, akiknek a természet és a túrázás szeretete mellett fontos az anyagi függetlenség, az egészség, a szabadságuk is.

Számodra a családod és saját egészséged, vagy egy anyagilag független szabad élet a fontosabb?

Azt tapasztalom, hogy az emberek döntő többsége vágyik mindegyikre ezek közül. Egy anyagilag független, egészséges, szabad életre.

Mégis azt látni, hogy a magyar lakosság több mint 80%-a nem azt az életet éli, mint amit szeretne.

Ezekkel sokáig én is így voltam. Napi 10-12 óra munka, sokszor hétvégén is, de mégsem jutottam előrébb. A gyerekekre, és a feleségemre, pedig alig maradt időm. 40 felett pedig jöttek a szokásos egészségügyi problémák. Derékfájás, ízületi panaszok és társaik. Majd megtaláltam a számomra megfelelő terméket és hozzá kapcsolódó online MLM rendszert, és pénzügyi tervet.

Az elmúlt időszakban főállásom mellett, otthonról, szabad időbeosztással, online építem, sikeresen az üzletemet, mely pénzügyileg és a szó szoros értelmében is szabaddá tesz.

Csak azt kell eldöntened, hogy hajlandó vagy-e 1 azaz egy percet áldozni a szabadidődből, hogy utána korlátlanul rendelkezz vele, vagy tétlenül megvárod egészséged és anyagi helyzeted (nyugdíjas kor) lassú romlását?

Most Számodra is adott lehetőség, hogy teljesen díj menetesen, ingyen kipróbáld egyedi online rendszerünket. Válasz levélben küldöm az egy perces videót. Kérd videónkat.

Üdvözlettel,
Nagy (kékturista) Laci

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 260 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Anyagi függetlenség elérése online, otthoni munkával" című hirdetést látja. (fent)